Pomozimo Sergeju

0

Dragi prijatelji,

Računam na vas!

Ovo je priča o jednom jako hrabrom dvogodisnjem decaku Sergeju, koji zasluzuje da pobedi svoju najvazniju bitku…

Znam da večina vas učestvuje u brojnim akcijama ovakvog tipa, ali Sergej je nekako meni važan, i intuitivno osecam da možemo da mu pomognemo.

Za njegovu priču sam saznala u medijima, ali sam od tada, vec vise od pola godine u kontaktu sa njegovim roditeljima i pratim evoluciju njegovog zdravstvenog stanja. U jednom trenutku su mislili cak da dodju u Zenevu na lecenje, ali se od toga odustalo. Posto su prikupili sredstva da odu u Istambul na operaciju, malo su zatečeni činjenicom da je Sergej do sada morao da primi 27 hemioterapija i da mu je ostalo jos dvadeset pet, da bi operacija uopšte bila moguca. Posle brojnih teskih dana, Sergej danas hoda, smeje se i deli poljupce u parku i to je ogroman napredak…Lekari kazu da se tumor pomalo rezorbovao i da su na dobrom putu.

Sergejevi roditelji nikada nista od mene nisu zatražili, sem onoga sto sam im sama ponudila. Lično sam dirnuta njihovom hrabroscu, upornošču i ponosom. Danas, kad bih imala mogucnost da zatrazim od vas samo jednu uslugu, to bi bila onda ta, da svi, koliko možete, učestvujete u akciji prikupljanja pomoci za Sergeja.

Pare su potrošene, itreba jos mnogo sredstava, da ne stanu na pola puta.

U ovom periodu Novogodišnjih i Božičnih praznika, ucinimo da se i toj divnoj porodici, neki snovi učine ostvarljivim…

Otvoren  račun u Srbiji:

BROJ DINARSKOG RAČUNA: 205-9011004580162-90

RAČUN OTVOREN NA IME SERGEJ MILIĆEVIĆ
-ZORANA RADMILOVIĆA 8/8,
11160 BEOGRAD
 – KOMERCIJALNA BANKA AD BEOGRAD,
11000 Beograd ul. Svetog Save 14
 -telex: 12133 COMBANK YU-fax: +381 11/344 13 35 i 344 23 72 -Telefon: +381 11/30 80 100

 

Vaša Milica

Komentari
Loading...