Pila je četiri litara vode dnevno i evo šta joj se dogodilo

Šefali Sud odlučila je da promeni navike u ispijanju vode kako bi videla kakve će to sve posledice imati na njen život. Deset dana pila je četiri i po litara vode dnevno

bottle 2582012 960 720

Prema stručnjacima, piše Index.hr, svakog dana na 15 kilograma telesne težine treba popiti po litar vode, a što je za Šefali značilo da mora da pije 4,3 litara, a ona je odlučila da zaokružiti na 4,5. Vrlo brzo počela je da oseća pozitivne posledice u svom zdravlju.

Kaže da se osećala mnogo lakše uprkos tome što je pila mnogo više nego pre. Takođe, kaže da je osetila da joj je telo mnogo aktivnije i da je imala više energije.

“Ubrzo mi je trebalo upravo toliko vode. Najprije sam osećala kao da na silu pijem tu vodu, ali nakon dva dana bi mi se usta sušila ako ne bih pila toliko vode”, rekla je ona.

“Mokraća mi je bila vrlo bistra, no morala u WC svakih sat vremena. Pogotovo ujutro”, objasnila je. 

Međutim, ono što ju je najviše iznenadilo je povećanje seksualne želje.

“Nisam sigurna da li to bilo zbog stalne potrebe za mokrenjem što je stvaralo pritisak na moje genitalije ili zbog više energije, ali tu sam osetila veliku promenu”, ukazala je Šefali i dodala da joj se probava ubrzala i da je to uticalo na njen izgled.

 

Pročitajte više:

 

Superžena

Komentari
Loading...