Generic filters
Exact matches only

Ovo su najbolji pokazatelji da vam je telo puno toksina

Ponekad zbog nepravilne ishrane ili nedovoljne fizičke aktivnosti, toksini nisu obrađeni i talože se u telu.

oo 2

Ovo su najčešći predznaci da je vaše telo puno toksina:

1. Neprijatan zadah

Loš miris koji izlazi iz usne duplje je jasan znak da je telo puno toksina. Najverovatnije da potiče od bakterija koje imate u ustima ili kao posledica stanja kada vaš stomak i jetra nisu u stanju da prerade sve toksine. Da bi se otarasili lošeg daha, očistite jezik četkicom za zube i žvaćite peršun.

2. Fiziološke potrebe

Čest odlazak u toalet je jasan znak da je naše telo puno toksina, ali ne bojte se. Na taj način ste sigurni da ćete iste otkloniti, inače će se vratiti u krvotok i tada mogu izazvati mnoge probleme.

Ako imate problema ove vrste, pijte više tečnosti, čajeva i probiotika koji će poboljšati crevnu mikrofloru i eliminisaće toksine brže.

3. Smetaju vam određeni mirisi

Ako imate ozbiljne reakcije na određene parfeme ili na dim, može biti da je ova reakcija izazvana toksinima u vašem telu.

Često postajemo preosetljivi na mirise, ako jetra nije u stanju da eliminiše različite toksine iz tela. Disajni putevi postaju začepljeni i telo na to reaguje, čula postaju izoštrena, pa se može javiti reakcija poput glavobolje ili mučnine.

Čaj od cvetova maslačka može da pomogne u procesu detoksikacije. Kao opcija, tradicionalno ricinusovo ulje je korisno u ovom slučaju.

4. Uporno taloženje viška kilograma

Postoje brojni uzroci otpora u mršavljenju. Problemi sa hormonima, nepravilna ishrana i naravno, višak toksina u krvi.

Određeni toksini, kao što su dioksini i neki pesticidi, vezuju se sa masti iz organizma i sprečavaju njihovo oslobađanje.

Uverite se da živite zdravim stilom života, redovno čistite telo pravilnom ishranom. Na taj način ćete se osloboditi toksina, kao i prekomerne težine.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...