Generic filters
Exact matches only

Ovo je recept sa kojim sam majci spasila život!

Ispovest žene koja je izlečila svoju majku vam prenosimo u celosti:

n CARING FOR ELDERLY PARENT
Mojoj majci je dijagnostikovan karcinom bazalnih stanica (vrsta raka kože) sa kojim se borila tokom protekle 3 godine. Ovaj tip karcinoma kože nije opasan po život u poređenju sa malignim oblikom po imenu melanom.
Prvi znak je bila mala rana na potiljku moje majke. Rana je počela da krvari i na njoj su počele da se stvaraju kraste koje bi zatim još više krvarile i dovodile do stvaranja novih krasti. Krasta je rasla i nakon tri godine se učetvorostručila, kako u širini, tako i u visini. Na žalost, moja majka je tek nakon 3 godine odlučila da poseti lekara.

Nakon posete dermatologu, biopsija je otkrila da je u pitanju karcinom. Dermatolog je takođe rekao da za karcinom bazalnih stanica ne postoji lek ali da se može ukloniti hirurškim putem. Operacija joj je bila zakazana.

Nakon operacije karcinom se vratio i to u ozbiljnijem obliku. Tek nakon naredne posete dermatologu sam saznala pravo ime ovog tipa karcinoma.

Kada sam saznala o kojoj tačno vrsti karcinoma je reč, odlučila sam da stvar preuzmem u svoje ruke. Pretražila sam na internetu sve moguće prirodne lekove za ovu vrstu karcinoma i naišla na nekoliko svedočenja osoba koje su u potpunosti izlečile ovaj tip karcinoma sa sodom bikarbonom i vodom.

Karcinom ne može da se razvija u alkalnom okruženju koje stvara upravo soda bikarbona.

Ja sam samostalno modifikovala ovaj recept tako da sam koristila kokosovo ulje umesto vode, jer je organsko kokosovo ulje izuzetno dobro za obnavljanje ćelija kože.

Pomešala sam jednaku količinu kokosovog ulja i sode bikarbone (po kašičicu od svakog) u čašici i mešala sam dok se mešavina nije pretvorila u ujednačenu pastu. Nakon toga sam tu pastu nanela na problematični deo kože. Ono što se dogodilo je bilo neverovatno.

Do šestog dana korišćenja ove mešavine bazalna stanica je u potpunosti nestala. Kako je koža u tom predelu još uvek bila vrlo osetljiva, od jedanaestog dana sam preko noći počela da mažem antibiotsku mast kako bi se ubrzao proces zaceljivanja i sprečila infekcija.

Do osamnaestog dana tretmana, rana koja se nalazila na mestu gde je bila bazalna stanica je uglavnom zacelila, ali kako je koža i dalje bila osetljiva i upaljena, prestala sam da koristim sodu bikarbonu i nastavila sam da mažem antibiotsku mast.

Do 22. dana tretmana koža se u potpunosti iščistila. Nakon toga sam nastavila da mažem mešavinu svakodnevno i pritom sam počela da majci stavljam obloge od vate natopljene jabukovim sirćetom kako bi ono došlo do korena bazalne stanice.

Metod koji sam koristila:

  • sirovo organsko kokosovo ulje
  • soda bikarbona bez aluminijuma
  • čašica u kojoj ćete praviti mešavinu
  • nešto čime možete promešati mešavinu, npr. drška od male kašike
  • antibiotska mast
  • Pomešajte jednaku količinu sode bikarbone i kokosovog ulja u čašici dok ne dobijete pastu. Možete takođe zagrejati mešavinu kako bi se ulje otopilo i lakše pomešalo sa sodom bikarbonom.

Drškom koju ste koristili za mešanje nanesite mešavinu na problematični deo. NEMOJTE UTRLJAVATI mešavinu, već je samo nanesite na kožu i ostavite što duže moguće.

Tokom prve nedelje mešavinu možete naneti tri puta a tokom druge nedelje dva puta. Pre svakog nanošenja koža mora biti pravilno očišćena.

Koreni bazalnih stanica zapravo dosežu dublje u kožu nego što se to čini, te je važno nastaviti sa nanošenjem mešavine i kad rana zaceli.

Iz ovog iskustva sam zaključila da se ne treba u potpunosti oslanjati na modernu medicinu jer samostalno lečenje ponekad može biti čak i efikasnije od medicinskog tretmana. Ukoliko patite od sličnih problema, istražite problem i uzmite stvari u svoje ruke – rešenje može biti na korak od vas“, završava ona.

Mnogi su pročitali i ove tekstove:

 

(Kurir.rs/Webtribune.rs)

Komentari
Loading...