Ovo je najbolji prirodni lek za prostatu

Jedan od najvećih zdravstvenih problema sa kojima se muškarci susreću predstavljaju tegobe sa prostatom.

drt

Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom a velika je verovatnoća da će ih svi doživeti ukoliko dočekaju poznu starost. U poslednje vreme ta granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa problemom prostate sve se više pomera.

Što se prirodnih odgovora na ovo stanja tiče njihov izbor nije prevelik. Najzastupljenije je korišćenje soka i čaja od brusnice te semenki i ulja od bundave. Ipak ćemo vas upoznati sa najačim oružjem koje nam u prirodi stoji na raspolaganju u borbi sa svim bolestima prostate.

Radi se o travi pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Pronađite vrbovicu , postoji više vrsta a kao lekovite za prostatu mogu se koristiti: Ružičata vrbovica (Epilobium roseum), sitnocveta vrbovica ( Epilobium parviflorium) , planinska vrbovica (Epilobium montanum), tamnozelena vrbovica (Epilobium obscurum) , brežuljkasta vrbovica (Epilobium collinum), alpska vrbovica (Epilobium anagallidifolium) te močvarna i šljunkovita vrbovica.

Priprema leka:

Punu čajnu kašiku osušene ili sveže biljke poparite u 2 dcl vrele vode. Ostavite da odstoji 5-10 minuta , izvadite travu a čaj popijte.

Primena:

Čaj se pije dva puta na dan i to ujutru na prazan želudac i uveče pred spavanje. Čaj pijete koliko je potrebno ali najmanje nekoliko nedelja. Prve rezultate poboljšanja stanja možete očekivati dosta brzo. Čaj se koristi kod svih problema sa prostatom i daje odlične rezultate.

Komentari
Loading...