Ovim lekom ćete zaustaviti Escherischiu Coli !

Escherichia coli je bakterija  koja se prirodno nalazi u debelom crevu gde je korisna pri zaustavljanju razmnožavanja drugih loših bakterija.

coli

Međutim, kada se pojavi negde drugde u organizmu, može prouzrokovati ozbiljne probleme. Najčešći je uzročnik problema mokraćnog trakta, upale bešike i sličnih teškoća koje, ne leče li se pravilno, mogu postati dugotrajne i hronične te ozbiljno narušiti organizam.
U mokraćnim kanalima upravo zbog te bakterije nastaju razne infekcije, a medicina često ne uspeva lako da  reši taj zdravstveni problem. Korišćenjem niza antibiotika u telu se (posebno kod žena) mogu javiti brojne druge gljivične infekcije, a ukoliko se ne leči Escherichia pravim antibiotikom, ljudskom telu pada imunitet te se uništavaju i dobre bakterije.

Učinkovit lek možete pripremiti kod kuće i sačuvati svoje telo od udara antibiotika.

Sastojci:

  •   1 l belog domaćeg vina
  •   3 do 4 grančice ruzmarina (po mogućnosti mladi izdanci)
  •   10 češnja belog luka

Beli luk usitnite, dodate u vino pa svemu dodajte ruzmarin. Neka sve odstoji u staklenoj boci deset dana na sobnoj temparaturi. Povremeno protresite bocu. Nakon što počnete koristiti napitak, bocu držite u frižideru.
Odrasli koriste jednu jelsku kašiku, a deca jednu kafenu kašičicu svakoga jutra na prazan želudac. Napitak se uzima 40 dana. Nakon toga napravite pauzu i  prekontrolišite nalaze. Nalazi bi trebali pokazati da su bakterije nestale iz mokraćnog sistema. Ruzmarin fantastično deluje i protiv drugih bakterija pa ovaj napitak pomaže i kod suzbijanja stafilokoka, streptokoka te kandide.

Komentari
Loading...