Generic filters
Exact matches only

Otac Tadej otkrio recept! Ovaj NAPITAK UKLANJA BOLOVE, pomaže kod problema sa VENAMA i gastritisom! VIDEO

Čaj po receptu OCA TADEJA

Veliki duhovnik 21. veka, otac Tadej imao je hroničnih problema sa reumom, koja mu je uzrokovala nesnosne bolove u zglobovima, kao i od zakrčenja vena.

Kako se prepričavalo po manastirima, išao je kod lekara, ali za njegovo stanje nije bilo leka koji bi ga u potpunosti izlečio.

Tada se okrenuo narodnoj medicini, odnosno receptu koji je pronašao u knjizi o lekovitom bilju.

– Bila neka lekarka u Beogradu, neka sestra Borka, po njenom uputstvu ja sam godinama išao u banju, zbog reume i gastritisa.

Ne pomaže banja, samo malo ublažava. Lekovi isto tako.

Pa mi je dodijala ta banja. Ponekad sam išao dva puta godišnje.

Pa reknem da više neću ići, pa šta bude neka bude. Ali stara bolest, desna ruka mi se bila dva puta ukočila.

A doktor kaže: vežbaj, čoveče, izgubićeš i drugu ruku – prepričao je starac Tadej na jednoj od svojih propovedi u srpskim manastirima.

pexels tijana drndarski 1243766
Pexels

Uprkos svim medicinskim preparatima i banjskom lečenju, otac Tadej je tvrdio da mu nijedan lek nije pomogao kao čaj od crne ribizle

Uprkos svim medicinskim preparatima i banjskom lečenju, otac Tadej je tvrdio da mu nijedan lek nije pomogao kao čaj od crne ribizle.

Naime, u jednom od njegovih knjiga o lekovitim travama pronašao je preparat jednom lekara iz Pariza, koji je narodnim lekom spasio reumatičnu i gotovo nepokretnu pacijentkinju.

Prema besedi oca Tadeja, on joj je davao da pije čaj od listova crne ribizle, i potpuno je izlečio.

Tada je kazao svom bratu da ide u rasadnik i da kupi koliko može, sadnica crne ribizle.

– I čim je prolistao, ja odmah počnem da pijem čaj. U pola litre stavi se 10-20 liski, u ključalu vodu, i posle jedan ključ ili dva, izmaknem. Treba da se pije bez šećera.

Jednostavno vruću vodu. Ja uzmem na kašičicu meda na jezik, dok ne popijem pola litra čaja. I tako ujutro, uveče, i vidim da mi je dobro.

Sve lakše i lakše i nema bolova, nemam ništa. I eto, nestala reuma i gastritis, i zakrčenje vena – svedočio je ovaj starac.

Ukoliko ne jedemo umereno, tvrdio je ovaj veliki duhovnik, nijedan lek neće moći da deluje na oboljenja kakvo je gastritis i reuma, a posledično i srce…

Uzrok gastritisa i zakrčenja vena video je u preteranom konzumiranju hrane, prevelikom broju unetih kalorija i taloženju viška, koji organizam nije mogao da preradi pa je taložio u mišićima.

Ukoliko ne jedemo umereno, tvrdio je ovaj veliki duhovnik, nijedan lek neće moći da deluje na oboljenja kakvo je gastritis i reuma, a posledično i srce.

 

BONUS VIDEO.

Foto Pexels
Autor/Izvor SD
Komentari
Loading...