Oslobodite se bolova u leđima, zglobovima i nogama za samo 7 dana

Predstavljamo vam recept kojim ćete se  osloboditi problema sa bolovima u zglobovima, leđima, nogama, i vratu…

ygl

Recept protiv bolova glasi ovako: Kupiti u bilo kojoj prodavnici 150 grama bilo kog jestivog želatina, sa voćnim ukusom ili bez, svejedno (150 grama Vam je potrebno za turu lečenja u trajanju od mesec dana). Uveče sipajte 5 grama želatina (dve ravne kašičice) u četvrtinu čaše sa hladnom (iz frižidera) vodom. Pomešajte želatinu u vodi i ostavite da stoji do jutra (izvan frižidera). Želatin će nabubriti i pretvoriće se preko noći u žele. Ujutru popijte smesu na prazan stomak. Ako treba, smesi možete dodati sok, vodu sa medom ili je pomešati sa jogurtom ili kiselim mlekom. Obogatite je ukusom kako Vam odgovara.

Lek je toliko efikasan da ljudi koji su se žalili na bolove u zglobovima, leđima, nogama, bolovima u kičmi, vratu itd., nakon nedelju dana prestaju da ih primećuju!

Tura lečenja traje mesec dana. Potrebno  je ponoviti za 6 meseci. Ovo je način da se obnovi prirodno ‘podmazivanje’ zglobova.

Zbog čega je želatina toliko korisna za zglobove?

Želatin je proizvod životinjskog porekla, koji se dobije kao rezultat prerade vezivnog tkiva krupne rogate stoke – tetiva, kostiju i hrskavica. Ona je ustvari kolagen u najčistijem obliku. Pozitivno deluje na stanje unutrašnjih vlakana i sitnih sudova. U sebi poseduje dve aminokiseline, a to su prolin i hidrosiprolin, koji imaju pozitivan uticaj na oporavak vezivnog tkiva. Želatin je u stanju da poveća rast i obim vezivnog tkiva, što je veoma važno kod bolesnih zglobova.

Želatin je koristan proizvod izuzetnog kvaliteta za poboljšanje zdravlja. On jača zglobove i srčani mišić, poboljšava metabolizam, povećava mentalnu sposobnost, održava zdravo stanje kože, daje elastičnost i snagu tetivama i ligamentima. Želatin takođe sprečava razvoj osteoporoze i osteoartritisa, dovodi do poboljšanja rasta i strukture kose i noktiju te je nezamenjiva kod displazije.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...