Generic filters
Exact matches only

Rešenje za čmičak na oku

Čmičak je mala izraslina na očnom kapku uzrokovana bakterijom Staphylococcus Aureus koja je često veoma bolna i neprijatna.

oi

Ukoliko ste imali neprijatnost sa pojavom čmička na oku onda je možda najbolje da pročitate ove savete koje vam nudimo kako biste ga na prirodan način uklonili.

Krastavac

Krastavac deluje protivupalno, olakšaće vam iritaciju odmah pri nanošenju na oko. U sebi sadrži i vitamin K, C, B1, kalijum i biotin koji će pomoći očnom kapku da se isceli.

Krompir

Krompir je veoma pogodan za čmičak zato što deluje protivupalno. Možete ga naneti u kriški direktno na čmičak ili da napravite pastu sa malo vode. Ova pasta će zasigurno smanjiti otok i bol. Na samom kraju kao poslednju opciju izrendajte malo krompira i stavite u krpu, pa na inficirano oko.

Belanca

Kako biste tretirali čmičak na oku, prvo je potrebno da odvojite belance od žumanca. Zatim stavite belance na čistu krpu i nanesite na inficirani deo oka. Ostavite da odstoji 15 min, zatim isperite. Ovu metodu ponovite minimum 3 puta kako biste videli rezultate.

Mnogima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...