Obavezni pregledi u šezdesetim godinama

PRATITE NAŠE SAVETE I UŽIVAJTE U ZLATNOM DOBU

Redovni specijalistički pregledi i kontinuirano praćenje zdravstvenog stanja su od izuzetne važnosti.

Medigrouptotal

Iako su po najnovijim istraživanjima naučnika u Griniču za sreću u zlatnom dobu života najbitniji prijatelji, mi kažemo da je za uživanje u bilo čemu što je vama drago, ipak najvažniji preduslov dobro zdravlje. Redovno obavljanje specijalističkih pregleda kao što su, kardiološki pregled, gastroenterološki pregled, poseta dermatologu, oftalmologu, ginekologu ili urologu, određivanje nivoa holesterola i triglicerida u krvi, samo su neke od metoda koje će vam pomoći da bolest držite pod kontrolom i lečite je na najefikasniji način.

Budite redovni i ažurni u pregledima, posebno u periodu leta
LETNJI POPUST NA SPECIJALISTIČKE PREGLEDE ZA STARIJE OD 60

Bitno je da upravo u letnjem periodu, zbog varijacija temperatura i vazdušnog pritiska, posebno ako osećate neke nove simptome, odvojite vreme za detaljne specijalističke preglede i kompletnu proveru zdravlja.

Svi pregledi koji su vam potrebni da biste uživali u omiljenim aktivnostima i vremenu provedenom sa najdražima, ovoga leta možete dobiti kod stalno zaposlenih doktora u MediGroup domovima zdravlja Jedro, Bulevar, Dr Ristić i Kalenić po ceni od 2 000 dinara po specijalističkom pregledu, za sve one starije od 60 godina. Doktori u MediGroup domovima zdravlja će vam dati detaljan uvid u vaše stanje, najadekvatniju terapiju i posavetovati vas kako da uskladite vaše dnevne aktivnosti i način života sa vašim zdravstvenim stanjem.

Precizna analiza krvi govori sve o vašem zdravlju/Uštedite na redovnoj analizi krvi

Laboratorijska analiza krvi i urina jedan je od najvažnijih pokazatelja zdravstvenog stanja i može da ukaže na neko skriveno oboljenje ili već manifestovanu bolest. Na osnovu rezultata ove analize, vaš doktor će moći da vam da korisne savete vezane za ishranu i preporučene dnevne aktivnosti. Preporuka je da se laboratorijske analize, kao što su krvna slika, pregled urina i biohemijske analize rade dva puta godišnje. Idealno vreme da prekontrolišete svoju krvnu sliku i time započnete detaljnu proveru zdravlja je leto, gde tokom letnje akcije u domovima zdravlja MediGroup, pored ljubaznosti i stručnosti osoblja dobijate i 10 odsto popusta na ovu analizu.

MediGroup i Prizma vam poklanjaju

Za sve one koji su u sedmoj deceniji života i odluče da svoje zdravlje stave u sigurne ruke stalno zaposlenih doktora u MediGroup domovima zdravlja Jedro, Bulevar i Dr Ristić, Prizma omogućava popust od 10 odsto na čitav asortiman proizvoda. Nakon svakog obavljenog specijalističkog pregleda po akcijskoj ceni od 2 000 dinara, dobijate fiskalni račun uz koji možete ostvariti popust na sve Prizma proizvode koji vam mogu olakšati kućno lečenje i praćenje stanja pritiska, krvi i opšteg stanja organizma.

Prodavnica sa Prizma aparatima je u Pop Lukinoj ulici u centru Beograda.

rs_Bolnica

 

 

 

Mnogima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...