Generic filters
Exact matches only

Neverovatan sok koji snižava krvni pritisak

Ukoliko imate problema sa srcem i krvni pritisak koji prelazi granice, ovo je odlična i zdrava alternativa koja će vam pomoći da snizite krvni pritisak bez upotrebe ikakvih lekova.

Svi sastojci u ovom receptu stvaraju sinergiju koja pospešuje vašu cirkulaciju i stabilizuje krvni pritisak.

fdgtfxfsdfsdfsdc

Studija sprovedena na Univerzitetu u Londonu otkrila je da redovno konzumiranje soka od cvekle je odlično rešenje za osobe koje pate od povišenog krvnog pritiska.

Visok nivo hranljivih nitrata u cvekli može postati najnoviji pristup za ljude koji žele da poboljšaju svoje kardiovaskularno zdravlje. Kada se nitrat koncertuje u nitrični oksid, taj gas ima opuštajući efekat na krvne sudove što može sniziti pritisak.

Kombinujte cveklu sa drugim regulatornim sastojcima poput limuna i đumbira, što će još više ojačati potencijal ove kombinacije. Dodavanje zelene jabuke i šargarepe sprečava podizanje krvnog pritiska i znatno smanjuje šanse da doživite srčani udar.

Ovaj sok će skoro odmah sniziti vaš pritisak. Na početku ćete možda osećati mučninu ili vrtoglavicu ali to je samo privremeni osećaj koji se javlja usled detoksikacije. Nakon toga ćete se osećati mnogo bolje nego pre.

Napravite ovaj neverovatan sok i držite svoj krvni pritisak pod kontrolom u bilo koje doba dana.

Sastojci:

2 cvekle
1 zelena jabuka
1 šargarepa
½ limuna
1 kašika rendanog đumbira

Uputstvo:

Sve sastojke izmiksujte u sokovniku i dobijeni sok ispijte odmah.

Mnogi su pročitali ove tekstove:

Webtribune.rs

Komentari
Loading...