Naš tim

 • Marina Luketina Šunjka
  Marina Luketina Šunjka
  Nutricionist
 • Mirjana & Vedran Hasanagić MD. AM.
  Mirjana & Vedran Hasanagić MD. AM.
  MD Alternativne Medicine
 • Mr Sci Ninoslava Mihajlović
  Mr Sci Ninoslava Mihajlović
  Neurolog
 • Predrag Jovičić
  Predrag Jovičić
  Fizioterapeut
 • Dr Igor Končar
  Dr Igor Končar
  Vaskularni hirurg
Marina Luketina Šunjka
Nutricionist

Poštovani, na ovom blogu nećete naći reklame ni za jedan proizvod već informacije koje mogu da vam koriste  kao još jedna mogućnost da unapredite svoje zdravlje. Svaku informaciju koju na ovom blogu pročitate analizirajte i procenite na osnovu vaše zdrave logike a ne na osnovu autoriteta osobe koje su ga napisale.

Objavili smo i neke tekstove za koje nismo u potpunosti sigurni koliko su tačne i delotvorne ali su zavredele da ih objavimo. Ukoliko vam treba pomoć i želite saznati naše mišljenje i stav povodom nekog teksta ili  pristupa možete nas kotaktirati.

Neke stranice su zaštićene i nećete biti u mogućnosti da ih otvorite jer niste član našeg udurženja. Za više informacija  kontaktirajte nas putem maila ili na telefon +381 63 10 20 702. Kontakt…

Mirjana & Vedran Hasanagić MD. AM.
MD Alternativne Medicine

  Mirjana i Vedran Hasanagić – Kratka biografija

  Mirjana i Vedran Hasanagic M.D. A.M. doktori alternativne medicine.

  Autor Vedran Hasanagic https://hasanagic.com/

  Titula doktora (Dr./PhD) je titula koja se kod nas i u svijetu daje osobama koje su uspješno uradile doktorat, to jest ispit/tezu/naučno ispitivanje na određenu temu. Prema tome, titula doktora se može dobiti kako za medicinske nauke tako i za književnost, fiziku, hemiju, geografiju, mehaniku i tako dalje. Kod nas, a i u svijetu, termin doktor je najčešće asociran sa pozivom ljekara bez obzira da li je isti doktorirao ili ne. Osobe koje su završile medicinske fakultete mi svi uglavnom zovemo doktorima iako bi pravilan termin bio ljekar ili liječnik. Da bi se izbjegla zabuna oko liječnika i nekoga sa titulom Dr. u zapadnom svijetu se koriste sljedeće skraćenice. PhD, za nekoga ko je doktorirao, a kod nas se koristi titula Dr.

  U svijetu se koristi skraćenica M.D. za ljekare koji nisu doktorirali (M.D . = Medical Doctor). U svijetu alternativne medicine postoje dodatne titule, kao na primjer N.D. za naturopatskog doktora, M.D. A.M. (Medicinski Doktor Alternativne Medicine) za osobe koje su kvalifikovane da se bave alternativnom medicinom. Titule M.D. i A.M. koje stoje uz imena moje supruge i mene dolaze od obrazovnih institucija navedenih u našoj biografiji.

  Ime “Apoteka Dr Hasanagić” je formirano 1987. godine po mome ocu dr Enesu Hasanagiću, koji je bio doktor (PhD) hemije i magistar medicine. Mirjana i ja nismo završili medicinski fakultet i nismo ljekari. Mi ne pregledamo pacijente i ne dajemo dijagnoze. Na osnovu već postojećih dijagnoza koje je izdao kvalifikovani doktor ili ljekar mi pokušavamo uspostaviti zdravstvenu ravnotežu u organizmu pacijenta prirodnim načinom iscjeljivanja.

  Mr Sci Ninoslava Mihajlović
  Neurolog

  Ordinacija je osnovana 23. jula 2012. godine. Osnivanju ordinacije prethodi dugogodišnje iskustvo Dr Ninoslave – Nine Mihajlović u dijagnostici i lečenju razvojnih poremećaja dece, adolescentne problematike , neuroloških i neuropsiholoških bolesti odraslih.

  Ordinacija je u prizemlju u ulici Generala Horvatovića broj 20 na Vračaru. Nalazi se u mirnoj ulici u kojoj je lako naći parking mesto.
  Tel: +381 64 1554133
  Tel: +381 60 1551925

  Tel:  +381 7447119
  e-mail: neuropsihomedika@gmail.com

  web:www.neuropsihomedika.com

  Predrag Jovičić
  Fizioterapeut

   Dobrodošli u „ViP physical“, ustanovu za rehabilitaciju.

   „ViP physical“ je ustanova koja je krenula da se razvija 2011. godine u malom prostoru na Bežanijskoj kosi, kao ideja tadašnjeg tarapeuta rukometne reprezentacije Srbije, Predraga Jovičića.

   Ideja je potekla od želje da se u ovom gradu napravi jedan sveobuhvatni koncept komlpetnog oporavka i rehabilitacije, po uzoru na svetske centre.

   Radeći u profesionalnom sportu, želeo je da filozofiju sportske medicine i rehabilitacije prenese na sve naše klijente, tj da se oporave i rehabilitiju što kvalitetnije u što kraćem vremenskom roku.

   Vodeći se tom filozofijom i posmatajući potrebe klijenata, osnovao je tim stručnjaka različitih profila, kako bi naš „Recovery concept“ bio što potpuniji i kvalitetniji.

   Naš tim čine fizioterapeuti i kondicioni treneri, a po potrebi i doktori iz različitih oblasti.

   Tim se formirao pažljivim odabirom, posmatrajući kako rade u teškim i neizvesnim situacijama pod pritiskom profesionalnog sporta. Bilo je tu dosta izazova, u fudbalskim klubovima, akademiji „Profex“, rukometnoj reprezentaciji Srbije, odbojkaškoj reprezentaciji, tekvondo reprezentaciji, a kao kruna karijere i u Olimpijskom komitetu Srbije.

   Naš celokupan tim je doprineo mnogobrojnim uspesima naših sportista, kao članovi stručnih štabova, ili kao članovi medicinskog tima Olimpijskog tima Srbije.

   Naš kvalitet nije samo u najsavremenijoj aparaturi koju posedujemo, već i u znanju osoblja kojoj ste poverili Vaše zdravlje.

   Zahvaljujući Vama i Vašem poverenju, „ViP physical“ prelazi na novu lokaciju 2017. godine u funkcionalniji prostor, kako bi Vaš oporavak bio još bolji, kada i zvanično postaje rehabilitacioni centar košarkaškog saveza Srbije.

   Sada nas možete posetiti u Nebojšinoj 24.

   Hvala Vam na poverenju,
   Tim Vip Physical-a

   Tel: 011 4280627

   Web: https://www.vip-fizikal.rs/o-nama

   Dr Igor Končar
   Vaskularni hirurg

   Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu (2002), i od tada radi na Klinici za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije kao hirurg i klinički asistent na Medicinskom fakultetu na predmetu Hirurgija sa anesteziologijom.

   Od 2015 godine radi kao konsultat u bolnici Medigroup.
   U više navrata se usavršavao u Španiji (Barselona) i Italiji (Piza). Oblasti posebnog interesovanja i iskustva: minimalno invazivne procedure, oboljenja aorte, karotidnih arterija kao i vena donjih ekstremiteta.
   Član je Odbora za vodiče Evropskog udruženja za vaskularnu hirurgiju (ESVS) i naučnog odbora Evropskog udruženja za kardiovaskularnu hirurgiju (ESCVS). Član je uredničkog odbora i recenzent Evropskog časopisa vaskularne i endovaskularne hirurgije (EJVES).
   Saradnik u brojnim međunardnim studijama i nacionalnim projektima Ministarstva nauke i tehnologije.
   Govori engleski i portugalski

    

   www.vene.rs