Generic filters
Exact matches only

Narodni lekovi za lečenje papiloma (visećih bradavica)

Papiloma virus ( viseće bradavice) – veoma je rasprostranjena infekcija, a u grupu rizika spadaju svi slojevi stanovništva koji imaju polne odnose. Upotreba prezervativa ne garantuje zaštitu od virusa, jer se on prenosi pri bilo kakvom kontaktu sa kožom ili sluzokožom nosioca virusa. Postoji oko stotine vrsta papiloma virusa, ali ne predstavljaju svi opasnost po zdravlje čoveka, a osloboditi se bradavica nije teško. Možete ukloniti papilomu u kućnim uslovima koristeći jednostavna prirodna, ali veoma efikasna sredstva..

viseć

Preporuke lekara ruske alternativne medicine

Sok od krompira za lečenje bradavica

U borbi sa ovom infekcijom pomoći će sok od krompira. Ovaj narodni lek za lečenje bradavica inhibira aktivnost različitih infekcija i leči ih. Bolje koristiti sok od crvenog krompira.

Priprema

Krompir dobro operite i sitno izrendajte. Sok iscedite kroz nekoliko slojeva gaze. Uzimajte 2 puta dnevno po 100 ml pola sata pre jela. Kurs lečenje – 2 meseca.
Kontraindikacije: smanjena želudačna kiselost i teška forma dijabetesa.

Lekoviti sok krompira takođe je odličan u lečenju karcinoma, čira želudca, edema, obolenja jetre, čak i dijabetesa.

Ricinusovo ulje u lečenju papiloma virusa

Ricinusovo ulje je veoma korisno u borbi sa papilomima i bradavicama, jer u sebi sadrži kiselinu iritirajuću za bradavice i postiže potpuno njeno isušivanje. Bradavicu i kožu oko nje mazati ujutru i uveče sa ricinusovim uljem. Efekat nastaje posle 3-4 nedelje koriščenja ricinusovog ulja.

Isušite bradavicu sa amonijakom

Običan štapić za uši umočite u amonijak i pritisnite sa njim papilom na 5-6 sekundi. Obratite pažnju da amonijak ne dospe u dodir sa kožom okolo papiloma.

Komentari
Loading...