Napitak protiv zakrčenja arterija i masnoće u krvi

Glavna namena napitka je lečenje i prevencija zakrčenih arterija (arteroskleroza), regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprečavanje opšteg umora organizma, sprečavanje i lečenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i poboljšanje jetrenih enzima, sprečavanje slobodnih radikala u organizmu koji izazivaju najteže bolesti i niz drugih stanja povezanih sa bolestima srca i krvotoka.

ty

Nebrojene su koristi od ovog napitka, radi se o kombinaciji tri super zdrave namirnice koje zajedničkim i svakodnevnim dejstvom mogu napraviti izuzetno pozitivne zdravstvene efekte na vaš organizam.

Sastojci:

  • 4 cele veće glavice belog luka (40 čena)
  • 4  limuna sa korom
  • manji koren đumbira (3-4 cm) ili dve supene kašike praha
  • 2 litra čiste vode

Priprema:

Limun dobro operite i isecite na komadiće. Ogulite beli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender.

Izmiskajte dobro u jednoličnu masu. Tako izmiksanu smesu prespite u metalnu posudu, uspite 2 litra vode i zagrejte sve skupa uz mešanje do tačke ključanja. Odmah pred tačku ključanja isključite i pustite da se sve dobro ohladi. Procedite kroz srednje gustu cediljku i sipajte u staklene flaše.

Primena:

Napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata pre jela , odnosno na potpuno prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru.Kura traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega trebate napraviti pauzu od jedne nedelje te možete opet nastaviti konzumiranje u istom ciklusu.

Komentari
Loading...