Lek koji otklanja bol i obnavlja zglobove,tetive…

U ovom članku predstavljamo vam recept koji će vam pomoći da ublažite bol i ojačate kosti , zglobove,tetive. Ako patite od udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu onda je ovaj recept idealan za vas.

gf

Kupite 150 gr jestivog želatina, možete ge pronaći u bilo kojoj prodavnici. U večernjim satima pomešajte pune dve kašike želatina (5 gr), sa četvrtinom šolje hladne vode, i ostavite da prenoći van frižidera. Želatin će se pretvoriti u žele.

Ujutru popijte smesu tako što ćete je pomešati s nečim što vama najbolje odgovara (npr. sok, mleko, jogurt, čaj).

Tretman bi trebao da traje mesec dana, i nakon pola godine ponoviti opet. Na ovaj način ćete vratiti prirodno “podmazivanje” zglobova.

Želatin pomaže kod udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu, i nakon nedelju dana ovog tretmana, stanje će se značajno popraviti. Želatin je proizvod prirodnog porekla. Dobija se procesima prerade kostiju, tkiva i hrstkavica krupne rogate stoke. Prolin i hidroksiprolina su moćne aminokiseline, koje se nalaze u želatinu, a koje stimulišu rast i poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva, što je neophodna u lečenju slabih zglobova i kostiju.

Želatin je visoko kvalitetan lek i pruža širok spektar zdravstvenih prednosti:

– Jača zglobove i srce
– Pojačava metabolizam
– Poboljšava mentalne sposobnosti
– Poboljšava ten
– Pruža elastičnost, jača tetive i ligamenti
– Sprečava osteoporozu i osteoartritis
– Poboljšava kožu i strukturu kose
– Moćan učinak u lečenju displazije

Ovaj tretman će eliminisati bol i ukočenost u roku od 7 dana. U mesec dana osećaćete se puno bolje, a bol će u potpunosti nestati.

Prirodni lek protiv bolnih zglobova i mišića
Komentari
Loading...