Generic filters
Exact matches only

Namirnice koje same tope kilograme

Zaboravite na gladovanje i brojanje kalorija, uz ove ćete namirnice izgubiti višak kilograma te istopiti masnoću.

oo 1

Jaja

Jaja su prava namirnica za uspešan početak novog radnog dana. Iako su neki tvrdili suprotno, sprovedena istraživanja su pokazala kako jedno jaje za doručak omogućuje veći gubitak kilograma nego da ste za obrok imali ugljenehidrate.

Jabuke

Jabuke su jedna od najzdravijih namirnica. Pored toga što su dobre za vaše zube, jer jedna jabuka uspešno uklanja mrlje od kafe, čaja i drugih napitaka, one su odlične i za topljenje kilograma.

Nastojte svaki dan pojesti jednu jabuku pre velikog obroka, jer ćete zbog vlakana koje ima u sebi osećati sitost i nećete imati potrebu pojesti punu porciju. Osim toga jabuke su odlične i kao antioksidant jer snizuju visoki pritisak i smanjuju holesterol.

Cimet

Cimet je puno više od samog začina koji se dodaje raznim kolačima i kuvanom vinu. Cimet je poznat po tome što razgrađuje šećer, a uz svakodnevno konzumiranje možete smanjti šećer i holesterol za 10%. Dodajte cimet svakom obroku i živite zdravije.

Badem

Iako su orašasti plodovi kalorični, oni su isto tako odlični za borbu protiv holesterola, a pored toga daju veliku količinu energije.

Mlečni proizvodi

Odlučite se za nemasni jogurt koji topi kilograme, ali i zadržava vašu mišićnu masu.

Svaka osoba koja se odluči na gubitak kilograma morala bi znati kako nije dovoljno samo prestati jesti i očekivati da će za nekoliko dana izgubiti sve ono što se nakupljalo godinama. Osim što je opasno po zdravlje, ne daje velike rezultate. Bilo bi najbolje pridržavati se normalne i uravnotežene ishrane uz dodatak određenih namirnica.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...