Namirnice koje rešavaju zakrčenja arterija i masnoću u krvi

Kombinacijom i svakodnevnim konzumiranjem ove tri namirnice uništiti ćete zakrčenja u arterijama i rešićete se masnoće u krvi.

art

Radi se o napitku sastavljenom od belog luka , limuna i đumbira.

Kako je najveći problem sa belim lukom njegov neprijatan miris, odmah ćemo napomenuti da je u ovome receptu pomešan sa limunom i vodom i njegov neprijatni miris skoro potpuno neutralisan a dejstvo zadržano te vam to ne treba biti zapreka za korišćenje eliksira.

Potrebni sastojci:

  •   4  veće glavice belog luka (40 čena)
  •   4 kompletna limuna sa korom
  •   manji koren đumbira (3-4 cm)
  •   2 l  vode

Priprema napitka

Limun dobro operite i isecite na komadiće. Ukoliko se radi o limunu koji nije organski odnosno ukoliko je prskan onda ga perite otopinom sirćeta i vode. Ogulite beli luk i skupa sa limunom i đumbirom ubacite u blender.

Izmiksajte dobro u jednoličnu masu. Tako izmiksanu smesu dodajte u metalnu posudu, uspite 2 litra vode i zagrejte sve skupa uz mešanje do tačke ključanja. Odmah pred tačku ključanja isključite i pustite da se sve dobro ohladi. Procedite kroz srednje gustu cediljku i napunite u staklene boce.

Napitak se pije svaki dan po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata pre jela , odnosno na  prazan želudac. Napitak čuvajte u frižideru.

Kura traje 3 nedelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega trebate napraviti pauzu od jedne nedelje te možete opet nastaviti konzumiranje u istom ciklusu. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po želji.

Nakon 3 nedelje korišćenja trebali biste osetiti značajnu regeneraciju tela od korištenja napitka.

Kombinacija limuna, vode i kuvanja neutralisaće miris belog luka. Pre svakog konzumiranja morate promućkati flašu sa smesom kako bi se talog limuna i belog luka na dnu pomešao sa sokom. Iz iskustva vam možemo reći da je napitak odličan i za starije osobe i da im vraća energiju i snagu te ih podmlađuje jer nakon nekoliko nedelja poboljšava njihovu cirkulaciju.

Komentari
Loading...