Generic filters
Exact matches only

Najveći hotel na Bledu sa novom pričom vode i šume

Bled je svetski poznat po svojim prirodnim lepotama i zato posetite renovirani Hotel Park, najveći hotel na Bledu, gde će vas u trenutku obuzeti prijatan osećaj da se nalazite u jednom od najlepših mesta na svetu.

 

Od neprocenjivog prirodnog bisera Bledskog jezera, očaravajućeg ostrvceta u sredini jezera, do bajkovitog zamka koji s visine bdi nad svim – u Hotelu Park će vas na svakom koraku pratiti posebnosti slovenačkog alpskog bisera.

Vodenim elementima u hotelu, kao što je vodena fontana, mozaik u auli koji podseća na jezero i jedinstvene tapete s motivima jezera, odali su počast lepotama Bledskog jezera i izvoru termalne vode na Bledu.

Screenshot at May 05 17 20 31 Slavica Rašeta Sales manager

Pored umirujućih i zadivljujućih lepota Bleda, Hotelu Parkʺje naglasio i posebnost priče bledske prirode – priču o vodi. Vodenim elementima u hotelu, kao što je vodena fontana, mozaik u auli koji podseća na jezero i jedinstvene tapete s motivima jezera, odali su počast lepotama Bledskog jezera i izvoru termalne vode na Bledu.

 

Druga izuzetno važna priča o bledskoj prirodi koja je snažno uticala na razvoj turizma na Bledu jeste i priča šume. Motivi šumske priče koji nas u obliku elemenata od drveta prate na svakom koraku, dočaravaju zadivljujuću bledsku prirodu, usred koje leži hotel.

Priroda je bila njihova najveća inspiracija

Glavne priče vode i šume se iz aule nastavljaju i u hotelskim sobama. Dobar deo soba u renoviranom hotelu nudi čaroban pogled na plavetnilo Bledskog jezera, delujući umirujuće na goste i spokojno ih obgrljujući zanosom, koji zbog prirodnih lepota ostaje neodvojivi deo doživljaja mnogih ljudi koji posete Bled. Zato su u te sobe uveli priču vode. Pored unutrašnjeg mira koji osetimo kada je gledamo, voda nas puni drevnom čistom energijom prirode i zato nas prikazi vode i jezera u obliku slika prate i sa zidova soba i hodnika. Slično kao i voda, umirujuće na nas deluje i pogled na zelenilo.

mnXCC Sc

 

Zato je deo soba renoviranog Hotela Park koje gledaju na park s brojnim drvećem (među njima su platani, hrastovi, smreke i javori, koji stoje tamo već više od 40 godina) posvećen upravo šumi. U šumi je vazduh čistiji a kada se šetamo među drvećem, nesvesno hvatamo ritam prirode, koji je mnogo mirniji od naše užurbane svakodnevice. Pored nameštaja od slovenačke smreke, za koji smo nadahnuće našli u smrekovoj šumi na oblišnjoj Pokljuki, šumske vizije u obliku slika pozdravljaju nas i sa zidova soba i hodnika.

Čaroban prostor za beg od spoljašnjeg sveta

qe7qSO5c

Modernom hotelu koji nadahnuće traži u prirodi potreban je i moderan velnes centar u kojem se u tišini možete posvetiti sebi. U Hotelu „Parkʺ tome je namenjen Spa Park, čarobno mesto daleko od briga i spoljašnjeg sveta s pogledom na jedinstvene lepote Bleda, gde ćete osetiti neodoljivi zov da se prepustite umirujućem zagrljaju vode i šume, bez kojih ne možemo da zamislimo život. Priča vode, kao pogonske sile prirode, provlači se kroz svaku prostoriju – zato su se u hotelu pobrinuli da su gostima, kako na bazenu tako i u saunama, na raspolaganju česme s prirodnom alpskom pijaćom vodom sa slavine, koju po želji možete začiniti dodatkom limuna i različitih alpskih lekovitih biljaka, koje blagodetno utiču na nas.

Priču šume pak, pored pogleda na čarobne lepote Bleda, uključuju i u svoje wellness usluge.
Bazeni i saune sa panoramskim pogledom

render park room

Detaljno renoviranje u Hotelu Park doživeo je i bazen, koji nudi predivan panoramski pogled na Bledsko jezero. Dok plivate u bazenu s prirodnom termalnom vodom, umirićete se i opustiti svoje mišiće, a voda će vas sa svoja 33 °C prijatno zagrejati. Nakon plivanja možete da se potopite i izgubite u pogledu koji oduzima dah dok uživate na udobnim drvenim ležajevima. Dodatni zagrljaj zelenila čeka vas i na spoljašnjoj terasi, gde možete da uživate u svežem alpskom vazduhu i svemu što Bled sa sobom nosi. Nezaboravni pogledi nisu rezervisani samo za goste bazena. Isto važi i za saune! Dok čekate na finsku, tursku i infracrvenu saunu i u toku odmora na spoljašnjoj terasi ispred sauna, možete da uživate u istim tim lepotama!

render park5

Hotel Park posle renoviranja nije samo najveći hotel na Bledu, koji stoji u samom središtu dešavanja, već je i oaza mira u kojoj je svaki kutak nadahnut nezamenjivim lepotama prirode, koje su glavni adut Bleda.

Komentari
Loading...