Najjači prirodni antikancerogeni lek

Reč je o prirodnom leku koji izgledom ali i delovanjem asocira na na zlato. Ovaj prirodni pripravak preporučuje se kod baketrijskih i virusnih upala, kod alergijskih problema posebno sezonskih, kao izuzetno sredstvo za jačanje imunog sistema te na kraju kao sjajan sastojak za prevenciju kancerogenih obolenja.

zlat

Iako vam sve nabrojano možda zvuči pretenciozno ako se osvrnemo na novo naučno istraživanje te osnovicu sastojaka postaće vam jasno zašto je zlatna mešavina zaista tako moćna kao što smo naveli. Pre svega tu je sprega dva super moćna sastojka i to meda i kurkume čija mešavina daje zlatnu boju.

Med je u narodu godinama unazad poznat kao jedan od najboljih prirodnih lekova a isto se može reći za kurkumu samo što se to odnosi na područje Azije, posebno Kine i Indije gde je kurkuma osnovni sastojak većine narodnih lekova. Potvrda ovog narodnog iskustva došla je nedavno nizom naučnih istraživanja obavljenih u najuglednijim istraživačkim centrima na svetu.

Kurkuma i med kao glavni sastojci zlatne mešavine odvojeno a posebno u sprezi deluju antiupalno, antibakteriski te antikancerogeno. Za razliku od hemijskih lekova koji često imaju mnoštvo štetnih nuspojava ova mešavina predstavlja idelnu kombinaciju koja nema neželjenih efekata, dok istovremeno unapređuje crevnu floru i poboljšava probavu.

Za ovaj prirodni lek potrebno je:

  • 100 grama prirodnog meda
  •   1 puna supena kašika kurkume
  •   prstohvat crnog bibera
  •   2 supene kašike prirodnog jabukovog sirćeta
  •   čajna kašika sitno rendane kore limuna

Priprema:

Pomešajte kurkumu, biber i jabukovo sirće, te ih dobro izmešajte.. Dodajte na to limunovu koricu i na kraju med. Mešajte dok se svi sastojci potpuno ne sjedine. Smesu držite obavezno u staklenoj posudi sa poklopcem u frižideru. Ukoliko niste sigurni da imate neprskani limun onda njegovu koru tretirajte jabukovim sirćetom ili koristite samo limunov sok umesto korice. Biber se u smesu dodaje kako bi se značajno pojačala absorcija kurkume što je dokazano naučno i praktično.

Način korišćenja:

– Za antikancerogeno delovanje, jačanje imuniteta, opšte zdravlje, te protiv sezonskih alergija potrebno je uzimati jednu supenu kašiku  svaki dan najbolje ujutru.

– Ukoliko osećate da dobijate prehladu, gripu ili neku drugu infekciju (pluća, grla, i sl. sa povišenom temparaturom) potrebno je koristiti pola čajne kašičice svaki sat prva dva dana bolesti, te po pola čajne kašičice svaka dva sata trećeg i četvrtog dana, i na kraju po pola čajne kašičice tri puta na dan ostali period bolesti dok simptomi potpuno ne prestanu.

Veoma je važno da koristite ovaj lek na pravilan način. Potrebno je smesu staviti u usta , te sačekati da se potpuno rastopi bez ispiranja usta. Nakon toga sačekajte par minuta pre nego popijete neku tečnost ili saperete usta. Nećete pogrešiti ako ovo koristite i kao namaz za hleb uz doručak , ili je dodate u čaj pod uslovom da je mlak kako se ne bi uništili pozitivni sastojci.

Komentari
Loading...