Najefikasniji lek u lečenju prostate

Jedan od najvećih zdravstvenih problema sa kojima se muškarci susreću od pamtiveka u svim delovima sveta predstavljaju tegobe sa prostatom. One mogu biti različite jačine i oblika. Skoro svaki drugi muškarac stariji od 45 godina već je imao problema sa prostatom a velika je verovatnoća da će ih svi doživeti ukoliko dočekaju poznu starost. U poslednje vreme ta granica starosti u kojoj se muškarci susreću sa ovim problemom sve se više pomera.
mlečika

Prostata je mišićavi organ veličine oraha koji jednim delom prstenasto zatvara mokraćni kanal. Njena funkcija je produkcija sekreta koji prenosi spermatozoide.
Kako muškarci stare često dolazi do različitih problema sa prostatom a najčešči su uvećanje prostate, akutna i hroničan upala i sve češće rak prostate. Rak prostate je kod muškaraca najčešća vrsta raka uz onaj na plućima. Ono što za žene predstavljaju problem sa dojkom ili reproduktivnim organima to je svakako za muškarce prostata.

Odgovor medicine sastoji se u različitim terapijama ali vrlo često medicinske terapije su neučinkovite ili ber nedovoljno učinkovite. Neke od tegoba koje muče muškarce koji imaju problem sa prostatom su : učestalo mokrenje, nemogućnost potpunog izmokravanja, noćno mokrenje, opšta slabost, hladnoća i bol u donjem delu leđa i genetalija, problemi sa erekcijom, problemi sa ejakulacijom itd.

Upoznat ćemo vas sa najjačim oružjem koje nam u prirodi stoji na raspolaganju u borbi sa svim nabrojanim bolestima prostate. Radi se o travi pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Vrbovica je po ovoj svojoj nameni poznata već par stotina godina ali se vremenom pod uticajem medicine njena moć polako zaboravljala. Biljku je ponovo učinila aktuelnom najčuvenija narodna vidarka iz Austrije Maria Treben čije su knjige prodane u preko 10 miliona primeraka. Marija Treben izlečila je lično na hiljade pacijenata sa problemima prostate širom Evrope koristeći isključivo skromnu biljku vrbovicu.

Pronađite vrbovicu , postoji više vrsta a kao lekovite za prostatu mogu se koristiti:

  • Ružičata vrbovica (Epilobium roseum)
  • sitnocveta vrbovica ( Epilobium parviflorium)
  • planinska vrbovica (Epilobium montanum)
  • tamnozelena vrbovica (Epilobium obscurum)
  • brežuljkasta vrbovica (Epilobium collinum)
  • alpska vrbovica (Epilobium anagallidifolium)
  • te močvarna i šljunkovita vrbovica.

Recept:

Punu čajnku kašiku osušene ili sveže biljke poparite u 2 dcl vrele vode. Ostavite da odstoji 5-10 minuta , izvadite travu a čaj popijte. Čaj se pije dva puta na dan i to ujutro na prazan stomak i uveče pred spavanje. Čaj pijete koliko je potrebno ali najmanje nekoliko nedelja. Prve rezultate poboljšanja stanja možete očekivati dosta brzo.

Čaj se koristi kod svih problema sa prostatom i daje odlične rezultate. Marija Treben sa uspjehom je ovim čajem lečila upale prostate i mokraćne bešike , probleme sa mokrenjem uzokovane prostatom , krvarenja u mokraći , tegobe i bolove u prostati i bešici al i bubrezima, rak prostate i rak mokraćne bešike.

Čaj je prijatnog ukusa, biljka je potpuno bezazlena i ne morate se brinuti za bilo kakve nus pojave. Nema potrebe da pojačavate dozu u odnosu na ovu koju smo vam preporučili, znači dve šolje od po 2 dcl čaja na dan.

Komentari
Loading...