Generic filters
Exact matches only

Najdelotvorniji prirodni antibiotik protiv infekcija i gljivica!

Ovaj lekoviti recept vremenom je postao neizostavan deo narodne medicine prema kojoj predstavlja sjajan prirodni antibiotik koji ubija bakterije.

đđTakođe, pripravak ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, poboljšava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela, a uspešan je lek protiv gljivice candide. Prema iskustvima, mnogima je pomogao u izlečenju raznih virusnih, parazitskih, bakterijskih i gljivičnih infekcija, a tajna se krije u domaćim, prirodnim sastojcima.

Sastojci:

  • 700 ml svežeg jabukovog sirćeta
  • ¼ šoljice usitnjenog belog luka
  • ¼ šoljice usitnjenog crnog luka
  • 2 sveže ljute paprike¼ šoljice rendanog đumbira
  • 2 kašičice rendanog hrena
  • 2 kašičice kurkume u ​​prahu ili 2 komada korena kurkume

Priprema:

U većoj posudi pomešajte sve sastojke osim sirćeta pa ih prespite u teglu. Pazite da se 2/3 tegle sastoji od suvih sastojaka, a ostatak popunite jabukovim sirćetom. Teglu potom dobro zatvorite pa protresite da se sastojci i sirće sjedine. Čuvajte pripravak na suvom i hladnom mestu dve nedelje, nekoliko puta dnevno promućkajte teglu pa nakon dve nedelje pripravak izgnječite i procedite kroz gustu gazu. Nakon što to učinite, slobodno ga čuvajte na sobnoj temperaturi.

Doziranje:

Pojedite jednu kašiku pripravka svaki dan kako biste pobedili loše bakterije u telu i ojačali imunitet, a možete ga koristiti i kao dodatak jelima, poput priloga. Postepeno pojačavajte količinu tako da najviše u danu upotrebite jednu šoljicu pripravka. Ako bolujete od neke infekcije ili ozbiljnije bolesti, možete pojesti po jednu kašiku pet do šest puta u toku dana.

Komentari
Loading...