Najbolji lek protiv svake infekcije

Čuveni američki lekar Ričard Šulc otkiro je lek koji je nazvao Super-tonik, jer pomaže pri lečenju mnogih stanja.

y

Tinkture su jedni od najboljih prirodnih lekova, pre svega zato što izvlače i čuvaju u sebi sve ono najbolje iz biljaka. Sa druge strane, veoma su jake, pa ih treba pažljivo koristiti.

Jača imuni sistem

Slavni lekar Ričard Šulc naglašava da je potrebno da koristite sastojke organskog porekla ili da ih sami uzgajite, kako biste izvukli sve pozitivne efekte.

Sastojci:

  • sveža habanero papričica (ili najljuća koju možete da nađete)
  • glavica belog luka
  • glavica crnog luka
  • koren đumbira
  • koren rena
  • nerafinisano jabukovo sirće.

Priprema:

Ovaj tonik se priprema kao i sve tinkture: sve sastojke stavite u staklenu posudu, prelijte jabukovim sirćetom, onoliko koliko je potrebno da svi sastojci budu potopljene. Poklopite i držeći poklopac na mestu protresite tonik tako da se izmeša.

Ostavite tonik da stoji na tamnom mestu bar dve do šest nedelja. Što duže stoji, biće jači, a povremeno ga i ponovo protresite.

Ceđenje:

Zbog lakšeg čuvanja i jednostavnog korišćenja, procedite tinkturu. Trebaće vam gaza, velika posuda i cediljka od nerđajućeg čelika koja se uklapa u veličinu posude.

Stavite cediljku na posudu i prekrijte cediljku gazom. Izlijte sadržaj tegle u cediljku. Uzmite nešto čime ćete pritisnuti mešavinu da preostali sokovi izađu.

Tonik možete sipati u male tegle ili možete vratiti u veliku, prethodno opranu. Zatamnjena flaša je najbolji izbor, jer smanjuje štetu od svetla. Čuvati na tamnom, hladnom mestu.

Primena:

Jedna čašica od 20-30 ml će biti dovoljna. Međutim, ako se borite protiv teških infekcija, možete uzeti do 5 ili 6 doza dnevno.

Ginekološke infekcije i antibiotici
Komentari
Loading...