Mesec dana je pila vodu na PRAZAN STOMAK, evo šta joj se desilo!

Posledice su bile neverovatne.

Jednog dana, nakon što mi je dosadilo da budem konstantno umorna, zapitala sam se “šta to Japanke rade kako bi imale besprekornu, porcelansku kožu i vitku figuru?”. Nakon što sam malo istraživala, otkrila sam japanski ritual pijenja vode na prazan stomak, odmah nakon buđenja, svako jutro.

profimedia-0168627624

Sudeći po mnogobrojnim istraživanjima, ova jednostavna stvar donosi pozitivne rezultate kod mnogih zdravstvenih problema. Odlučila sam da probam i danas želim da podelim iskustvo sa čitaocima.

Evo šta sam sve primetila:

1. Počela sam da se osećam mnogo svežije i zdravije.

Par dana nakon što sam počela da pijem vodu ujutru, počela sam da se osećam lakše. Mogla sam da osetim da mi se telo detoksikuje lakše.

2. Metabolizam mi se poboljšao.

Ishrana mi se ujednačila. Više nisam bila gladna na svakih sat vremena. Potreba da nešto grickam između obroka je nestala i imala sam više energije.

3. Pomoglo mi je da izgubim kilograme.

Kako sam manje osećala glad, probava je prestala da mi bude spora i teška, a zbog viška energije sam bila i motivisana da više vežbam.

4. Nisam imala gorušice.

S vremena na vreme sam imala problema sa varenjem i vraćanjem kiseline. Kako sam počela da pijem vodu svako jutru, ovaj problem je nestao i više nemam taj užasan osećaj nakon svakog obroka.

flasa_sa_vodom

5. Koža mi se poboljšala.

Neću da lažem, ranije su ljudi mislili da sam starija nego što jesam. Otkako sam počela sa “terapijom vodom”, bore na licu su mi se drastično smanjile i sada moja koža izgleda zdravije i sjajnije.

6. Kosa je počela da mi izgleda lepše.

Moja kosa je bila toliko lomljiva da sam morala da je skraćujem dva puta mesečno. Pijenje vode nije samo rezultiralo da kosa zdravije raste, već je takođe učinilo da izgleda neverovano sjajna.

7. Nisam više imala urinarne infekcije.

Tretman vodom je rešio ovaj problem bolje od bilo kojeg antibiotika. Problem je u potpunosti rešen i više nemam nikakvo bolno peckanje.

8. Dugo nisam bila bolesna.

Ovaj jednostavan ritual je zaista poboljšao moj imunitet. Nešto toliko jednostavno kao što je pijenje vode na prazan stomak, pomoglo mi je da se odbranim od bolesti.

Kako mogu da izvučem ono najbolje od pijenja vode ujutru?

Pratite ove metode kako biste bili puni energije svakog dana:

  • Pijte četiri čaše vode odmah nakon buđenja, pre nego operete zube, na prazan stomak. Ukoliko ne možete odmah da počnete sa četiri, počnite sa jednom, pa postepeno povećavajte.
  • Ne jedite ništa narednih 45 minuta.
  • Nakon 45 minuta možete da jedete i pijete normalno.
  • Nemojte ništa da jedete ili pijete dva sata nakon doručka, ručka i večere.
  • Kada mogu da očekujem rezultate?

Dijabetičari ili oni koji boluju od visokog krvnog pritiska: dopustite sebi 30 dana
Pacijenti za zatvorom ili gastritisom: dozvolite 10 dana

 

Srodni članci:

Izvor:SD

Komentari
Loading...