Meditacija i kosmička energija

0

U celoj tvorevini mi smo samo tačkica. Svako od nas je u potrazi za zdravljem, mirom, znanjem, napretkom,skladom, i iznad svega, za srećnim životom ispunjenim blaženstvom, uvek i u svim situacijama. Svako se iz sve snage trudi da postigne to stanje. Ali može li se ono zaista postići? Da, može. To je moguće jedino razumevanjem kosmiĉke energije i znanja o SOPSTVU.

meditacija_1

Kosmička energija postoji svuda u kosmosu. Ona je veza između galaksija, planeta, ljudi i molekula. To je prostor između svakog i svega. To je veza koja održava red u kosmosu. Kosmička energija je životna sila. Kosmiĉka energija je presudna za održavanje reda u našem životu, i za širenje naše svesti. Kosmiĉka energija je osnov za sve naše postupke i sve uloge koje obavljamo. Neku koliĉinu kosmiĉke energije primamo u dubokom snu i u potpunoj tišini.

Tu energiju koristimo za svakodnevne aktivnosti našeg uma, kao što su gledanje, govor, slušanje, razmišljanje, i sve telesne funkcije.Ta ograniĉena energija koja dolazi putem sna, nije dovoljna za sve te radnje.

Zato se osećamo iscrpljeno, umorno i napeto. To dovodi do mentalnog i fiziĉkog stresa, kao i do svih vrsta bolesti. Jedini naĉin da se to prevaziđe je da se primi što više kosmiĉke energije. Kosmiĉka energija je presudna da bismo u životu održali red. Da bismo vodili zdrav i srećan život. Da bismo bez ostatka bili deo svih situacija. Da bismo osvojili znanje. I konaĉno, da bi nam se svest proširila.

Kosmiĉku energiju možemo u izobilju primati jedino putem meditacije.

Komentari
Loading...