Generic filters
Exact matches only

MediGroup Total

Često se dešava da zbog obaveza zanemarimo važnost redovnih zdravstvenih pregleda, jer nam se čini da za to nemamo vremena.

Konstantna izloženost stresu, smanjena fizička aktivnost, neredovni obroci i brza hrana koja obiluje mastima i ugljenim hidratima, vremenom uzrokuju poremećaje i oštećenja organizma, koja mogu prerasti u hronične bolesti.

Medigrouptotal
U Opštoj bolnici MediGroup pripremili smo jedinstven i kompletan paket pregleda i dijagnostičkih procedura koji omogućava detaljnu kontrolu i preciznu procenu vašeg zdravstvenog stanja na jednom mestu, u toku samo jednog dana. Savremeni način života, stres, umor i neredovna ishrana kao i činjenica da mnogi simptomi bolesti često izostanu, čine redovne i kompletne preglede nezamenljivim u pogledu prevencije i pravovremenog otkrivanja bolesti.

Svi pregledi obuhvaćeni programom MediGroup Total su neinvanzivni i bezbolni, obavljaju se u jednom danu i bez čekanja. Usluga je personalizovana – ceo tim lekara na usluzi je jednom pacijentu kome je obezbeđen sav komfor i udobnost savremeno i moderno opremljene Opšte bolnice MediGroup.

Program je jedinstven po tome što u toku samo jednog dana i sa krajnjom tačnošću identifikuje svaki faktor rizika za pojavu brojnih oboljenja, posebno kardiovaskularnog sistema i malignih bolesti, a koja danas predstavljaju najučestalije pretnje po zdravlje stanovništva u Srbiji. Stoga je MediGroup Total namenjen svakom pojedincu koji želi da drži pod kontrolom sopstveno zdravlje, kome je potrebna brza i tačna dijagnoza ili je u stalnoj trci s vremenom.

MediGroup Total paket pregleda i procedura uključuje najsavremenije laboratorijske analize koje omogućavaju rano otkrivanje bolesti kao i procenu rizika oboljevanja od malignih bolesti. Uz magnetnu rezonancu celog tela MediGroup Total vam omogućava sigurnu i potpunu procenu zdravstvenog stanja vašeg organizma.

Autor:MediGroup

rs_Bolnica

 

 

 

Ostalim se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...