MediGroup Total

Često se dešava da zbog obaveza zanemarimo važnost redovnih zdravstvenih pregleda, jer nam se čini da za to nemamo vremena.

Konstantna izloženost stresu, smanjena fizička aktivnost, neredovni obroci i brza hrana koja obiluje mastima i ugljenim hidratima, vremenom uzrokuju poremećaje i oštećenja organizma, koja mogu prerasti u hronične bolesti.

Medigrouptotal
U Opštoj bolnici MediGroup pripremili smo jedinstven i kompletan paket pregleda i dijagnostičkih procedura koji omogućava detaljnu kontrolu i preciznu procenu vašeg zdravstvenog stanja na jednom mestu, u toku samo jednog dana. Savremeni način života, stres, umor i neredovna ishrana kao i činjenica da mnogi simptomi bolesti često izostanu, čine redovne i kompletne preglede nezamenljivim u pogledu prevencije i pravovremenog otkrivanja bolesti.

Svi pregledi obuhvaćeni programom MediGroup Total su neinvanzivni i bezbolni, obavljaju se u jednom danu i bez čekanja. Usluga je personalizovana – ceo tim lekara na usluzi je jednom pacijentu kome je obezbeđen sav komfor i udobnost savremeno i moderno opremljene Opšte bolnice MediGroup.

Program je jedinstven po tome što u toku samo jednog dana i sa krajnjom tačnošću identifikuje svaki faktor rizika za pojavu brojnih oboljenja, posebno kardiovaskularnog sistema i malignih bolesti, a koja danas predstavljaju najučestalije pretnje po zdravlje stanovništva u Srbiji. Stoga je MediGroup Total namenjen svakom pojedincu koji želi da drži pod kontrolom sopstveno zdravlje, kome je potrebna brza i tačna dijagnoza ili je u stalnoj trci s vremenom.

MediGroup Total paket pregleda i procedura uključuje najsavremenije laboratorijske analize koje omogućavaju rano otkrivanje bolesti kao i procenu rizika oboljevanja od malignih bolesti. Uz magnetnu rezonancu celog tela MediGroup Total vam omogućava sigurnu i potpunu procenu zdravstvenog stanja vašeg organizma.

Autor:MediGroup

rs_Bolnica

 

 

 

Ostalim se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...