Generic filters
Exact matches only

Lek za regulisanje masnoće u krvi

Masnoće se najbolje dugoročno tretiraju promenom ishrane.

Ovde vam nećemo pisati o ishrani, jer većina ljudi koja ima ovaj problem uglavnom poznaje koju vrstu hrane bi trebala jesti manje a koju više da bi dugoročno regulisala masnoće. Cilj nam je upoznati vas sa jednim efikasnim i u poslednjih godina vrlo zastupljenim lekom za regulisanje masnoća u krvi.

Lek je sastavljen isključivo od jako zdravih prirodnih sastojka.

Mešavina je isprobana u narodu a sastojci se mogu nabaviti u skoro svim trgovinama. Prednost mešavine je u tome što osim regulisanja masnoća pomaže u tretiranju niza drugih problema kod čoveka jer se radi o jako zdravim i korisnim sastojcima pomešanim u jednu smesu.

Sastojci:

  • 200 g semenki lana
  • 100 g semenki bundave
  • 100 g susama
  • 100 g semenki suncokreta
  • 1 supena kašika cimeta
  • 1 supena kašika jabukovog sirćeta

Sve semenke trebaju biti sirove ne pržene.

Semenke bundave mogu biti oljuštene, bez soli. Semenke se skupa samelju u mlinu za kafu ili nekoj multipraktik mašini. Doda se cimet. Svako jutro uzme se jedna do dve supene kašike smese , uspe se u čašu mlake vode i doda se supena kašika jabukovog sirćeta.

Smesa se dobro promeša i ostavi da odstoji 5-10 minuta. Nakon toga se opet dobro promeša i popije. Konzumiranje treba da traje najmanje 4 nedelje ili duže zavisno koliko su masnoće povišene.

Ukoliko vam ponestane mase vi napravite novu. Nakon 5-6 nedelja proverite vaše nalaze.Trebalo bi da rezultati pokažu znatno sniženje masnoća u krvi.

Mnogobrojne su koristi od konzumacije ovih semenki sem regulacije masnoća, to je poboljšanje vašeg imunog sistema, popravljanje kompletne krvne slike i pružanje telu potrebnih više vrsta minerala kojih su ove semenke pune.

Posebno važan aspekt korišćenja smese je čišćenja probavnog trakta i creva koje će smesa raditi krećući se kroz vaše telo upijajući toksine iz njega.

Napomena

U smesu možete dodati u istom omeru (100 grama) sirove bademe, orase i grožđice.

Za same masnoće ovo nije neophodno ali svaka od ovih dodatih namirnica dodatno će pojačati efekte na jačanje imunog sistema i krvi.

Foto pixabay
Autor/Izvor kucnilekar
Komentari
Loading...