Lek protiv bolova u zglobovima

Obično bol osećamo u kolenima, ramenima, laktovima. Osećamo se slomljeno.

yy

Posle četrdesete verujemo da je to prirodna pojava starenja. A šta ako se bolovi pojavljuju u 25-30 godina? I to je starost? Naravno, razloga može biti više – traume, preopterećenja, lomovi, artritis, reuma, ali sada nećemo raspravljati o tome, nego kako da se rešimo bolova u zglobovima.

Priprema se od jednostavnih sastojaka, koje u kuhinji poseduje svaka domaćica. Ovaj lek je zaista delotvoran i pomaže već posle prvog nanošenja.

Recept za lek protiv bolova u zglobovima

Za pripremu potrebno vam je:

  •  Med
  • senf (najbolje je ljuti)
  • so
  • soda

Od svega po 1 jelska kašika

Sve dobro promešajte do homogene smese. Stavite u praznu kutiju od kreme ili u neku drugu ambalažu. To će biti vaš spasonosni lek.

Primena:

Bolno mesto dobro namazati ovom mašću i napraviti oblog, odnosno staviti najlonsku kesicu i zavezati toplim, najbolje vunenim šalom. Tako držati 1,5-2 sata. Proceduru je najbolje raditi pred spavanje, da bi nakon uklanjanja obloga bolni zglob ostao u mirnom stanju. Ujutru isprati.

Ne ograničavajte se jednim tretmanom, ponovite ga 4-5 dana uzastopno. Efekt ćete osetiti već nakon prve procedure. Posle ponavljajte po potrebi. Čuvajte je u frižideru.

Nećete verovati što sve leči senf. Ovaj ukusan začin se pravi od lekovite biljke gorušice ili žgaravice. Pored toga što se koristi u medicini protiv bolnih zglobova, možete ga koristiti i u druge svrhe. Kada se opečete, nanesite deblji sloj i bol će nestati. Ako vas zaboli glava, namažite ga na čelo i slepoočnice. Kada se prehladite i grebe vas grlo ili ste promukli, progutajte kašičicu ovog začina.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...