Lečenje urinarnih infekcija bez antibiotika

Lekovito bilje efikasno može da pomogne kad vas muče bolne urinarne infekcije.

Kad stalno osećate potrebu da mokrite, kad osećate bol u donjem delu stomaka i kad vam pritisak pravi problem dok hodate to su samo neki simptomi urinarne infekcije.Pomenute tegobe najčešće izaziva bakterija ešerihija koli.

Kako biste rešili pomenute probleme i kako bi urinarna infekcija bila izlečena bez upotrebe lekova, predlažemo vam provereni prirodni lek.

Neki prirodni antibiotici odlično će vam pomoći u prevazilaženju problema.

Priprema prirodnog antibiotika

Antibakterijska i antivirusna dejstva dole navedenih sastojaka efikasno uništavaju najupornije bakterije pa tako i ešerihiju koli.

Potrebni sastojci:

  • 250 g korena peršuna
  • 250 g limuna sa korom
  • 250 g meda
  • 2 dcl maslinovog ulja

Priprema:

Koren peršuna i limun sa korom treba sitno iseckati, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, sjedniti u blenderu.

Kašastu masu treba čuvati u frižideru. Ujutru, pre doručka i kafe, pojesti jednu kafenu kašičicu. Kad pojedete sadržaj teglice, trebalo bi da je bakterija nestala iz vašeg urinarnog trakta.

Med za ovaj recept nabavite kod proverenog pčelara. Limun pre upotrebe držite u hladnoj vodi pomešanoj sa sodom bikarboom sat vremena – na taj način će se uništiti pesticidi koji su naneti prskanjem limuna dok je još bio na stablu.

Foto pixabay
Autor/Izvor kucnilekar
Komentari
Loading...