Lečenje putem ulja mućkanog u ustima

Još u doba SSSR-a ukrainski lekar dr Karaha predstavio je na kongresu bakteriologa i onkologa jednu neobičnu metodu lečenja. Radi se o metodi mućkanja nerafinisanog ulja suncokreta u ustima u trajanju 15 minuta. Dr Karaha potvrdio je da ovom metodom koja je jednostavna, besplatna i bezopasna može lečiti mnogobrojne bolesti. Metoda u stvari potiče iz tradiocionalne Indijske metode lečenja stare 5000 godina. Po rečima dr Karaha mućkanjem ulja u usnoj šupljini odstranjuju se otrovne i štetne materije iz tela odnosno krvi i limfnog sistema preko mini kapilara u usnoj duplji. Ovi kapilari oko pljuvačnih žlezda su jako porozni i mogu razmenjivati tečnost u oba pravca u krv i iz krvi van.

maslinovo-ulje

Kako se mućkanjem odstranjuju otrovne materije iz organizma imuni sistem postaje sposoban da se sam izbori sa ostatkom bolesti u telu. Brojna su svedočenja o ozdravljenjima korištenjem ove metode te o tome da se ljudi počnu osećati puni energije i zdravlja već nakon nekoliko dana izvođenja metode.

Uputstvo:

Potrebno vam je nerafinisano suncokretovo ili susamovo ulje najbolje je devičansko. U novije vreme mnogi koriste i maslinovo ili bučino ulje.

Ujutru na prazan stomak uzme se jedna supena kašika ulja i mućka se polako u ustima 10-15 minuta. Ulje se lagano prebacuje između zuba sa jedne strane na drugu tako da zalazi u sve delove usne duplje.

Ulje se ne sme progutati. Nakon 15 minuta ulje treba biti penasto bele boje kao mleko i nakon procedure potrebno ga je ispljunuti. Usta se potom isperu sa mlakom posoljenom vodom a nakon toga možete oprati zube.

To je suština celog procesa. Procedura se ponavlja svako jutro a kod težih stanja mućaknje se može raditi i tri puta na dan obavezno pre jela.

Po tvrdnjama Karaha i mnogobrojnih sledbenika ove metode u ispljunutoj tečnosti nalazi se velika količina toksina i štetnih bakterija. Dobro je napomenuti, da se s ovim postupkom pojačava izmena materija u organizmu a imuni sistem raste, što dovodi do trajnog ozdravljenja. Jedan od najupadljivijih učinaka je učvršćenje klimavih zuba (paradentoza), a zubi postaju vidljivo beli. U početku se nekim ljudima teško naviknuti na ovaj proces jer osećaju gađenje ali problem sa tim nestane nakon nekoliko pokušaja.

Terapiju je potrebno primenjivati toliko dugo, dok se organizmu vrati prijašnja snaga, svežina i miran san. Nakon buđenja, morate se osećati odmorni fizički i psihički, te puni energije. Zdrava glad i povećana sposobnost pamćenja, normalna su pojava.

Terapija deluje i preventivno i sprečava nastanak kancerogenih oboljenja. Služi za otklanjanje opšte slabosti, bolesti nerava, umora, stomačnih problema, problema sa jetrom i spavanjem.

Terapija je potpuno sigurna i može se korisiti duži vremenski period. Veliki je broj oboljenja koja su različiti pacijenti prijavili kao izlečena ovom metodom. Tu su između ostalih razne upale, bolesti usne duplje i zuba, kancerogena oboljenja,hronični umor, nesanica, artritis, plućne bolesti, bolesti jetre i bubrega, bolesti srca, ženska oboljenja itd.

Kod nekih pacijenata kao nus pojava na početku se pojavi i povišena temparatura ali ovo je kratkotrajna pojava koja brzo nestane.

Komentari
Loading...