Generic filters
Exact matches only

Lečenje belog pranja kod žena

Upalu na području sluznice vagine kod žena nazivamo belo pranje.

ok

Radi se o upalnom procesu, dosta čestoj i neprijatnoj pojavi kod žena. Belo pranje nastaje zbog više razloga, a najčešći su razne upale materice, gljivične infekcije, stres ili reakcija na neki lek.

Belo pranje možete lečiti uz pomoć čaja od lista bršljana i hrastove kore. Pored tog čaja, dobar prirodni lek za belo pranje je čaj od listovog oraha, koprive i bršljana, koji su pomešani sa kamilicom i stolisnikom.

Sve gore navedeni sastojci spadaju u lekovito bilje, dobro poznato u lečenju prirodnim preparatima.

Kako sprečiti nastajanje belog pranja?

Svi se doktori slažu da je bolje sprečiti nego lečiti. Da vidimo kako možete sprečiti nastajanje ove neprijatne upale. Naime, belo pranje možete sprečiti tako što ćete izbegavati velika opterećenja, te paziti na higijenu tela posebno. Za sprečavanje nastajanja belog pranja pazite u odabiru donjeg rublja.

Gledajte da donje rublje bude od prirodnih materijala, odnosno pamuka i da je prozračno, što bi se reklo da diše. Pazite da je donje rublje uvek čisto, i da nije usko, odnosno manjeg konfekcijskog broja od potrebnog.

Peršun je dobar suborac protiv belog pranja, pa vam preporučujemo da ga uvedete u ishranu jer će svakako pomoći organizmu da se bori protiv nastajanja ove neprijatne upale.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...