Generic filters
Exact matches only

Lečenje aluminijumskom folijom

Ako vas muče bolovi u vratu, leđima, ramenima, kolenima, ili imate bol u peti koji onemogućava da se oslonite na nju, možete staviti na bolno mesto foliju. Na vaše iznenađenje i sreću, nakon nekog vremena, bolovi nestaju.

aluf

Stvar je u tome, što biotokovi koji prolaze kroz naš organizam u biološki aktivnoj tački, odražavaju se i vraćaju se nazad na meridijan, odakle su i izašli. To veoma blagotvorno deluje na oboleli organ, sa kojim je ovaj meridijan povezan. Na ovaj način lako se odstranjuju problemi, bolovi koji su vam poprilično dosadili. Ovaj zanimljiv način lečenja odavno se praktikuje od strane kineskih i ruskih iscelitelja, a opisan je i u delima psihoterapeuta Vilhelma Rejha, učenika Frojda.

Kako leči aluminijumska folija?

Uzima se obična aluminijumska folija, stavlja se na bolno mesto i pričvršćuje se (recimo, flasterom).

Lečenje folijom se primenjuje kod svih vrsta bolova: u vratu (vratna osteohondroza), leđima, rukama, nogama, zglobovima, kod išijasa, reumatoidnog atrtritisa, petnog trna, naslaga soli. Na isti način leče se, čak, postoperativni ožiljci na mestu hirurškog reza. Postižu se i dobri rezultati u lečenju gihta. Veliki prst umotava se folijom i pričvršćuje se zavojem.

Kineski iscelitelji, sprovođenje terapije folijom, preporučuju u toku 10-12 dana. Svaki dan pričvršćivati foliju na bolno mesto i držati ceo dan ili noć. Posle napraviti pauzu 1-2 nedelje i po potrebi ponavljati tretman.

Folija poseduje moćno protivupalno dejstvo. Uz njenu pomoć možete uspešno lečiti prehladu.

Za to je potrebno umotati stopala folijom u 5-7 slojeva, a između svakog sloja staviti papir ili pamučnu tkaninu. Držati taj oblog oko sat vremena. Posle skinuti i staviti ponovo posle 2 sata, na sat vremena. Opet napraviti pauzu i staviti treći put. Vreme lečenja – 1 nedjelja.

Komentari
Loading...