Laser terapija

Primena lasera kao jednog od najsavremenijeg trenda u stomatologiji vec duzi vremenski period se primenjuje u ordinaciji “Excelsior V”. U okviru minimalno invazivnih tretmana u parodontologiji primenjuje se kao zamena za klasične hiruške zahvate koji se izvode skalpelom.

MW8J8291-lazerbalinasana

Bezbolan tretman u potpunosti kao I postoperativni tok zahvaljujući svetlu jakog intenziteta koji ukljanja suvišno tkivo I omogućuje brzo zarastanje. Pogodan za sve uzraste od dece pa do najstrarije populacije jer su intervencije potpuno bez krvi zahvaljujući vazokonstiktornom dejstvu laser energije. Diodni laser je nasao siroku primenu u modelovanju desni, produzavanju klinicke krune, uskladjivanju duzine zuba, resavanju mnogih mukogingivalnih anomalija narocito kod dece. Takodje može se sa uspehom primenjivati za desenzibilizaciju osetljivih vratova zuba, kao I metod izbora kod oslobadjanju implantata I u terapiji periimplantita.

Ovaj metod obrade mekih tkiva usne duplje spade u gotovo bezbolne orohirurške intervencije I uz lako izvođenje izuzetno je dobro prihvaćen od strane pacijenta.

Komentari
Loading...