Generic filters
Exact matches only

Krompir dijeta

Postoji mnogo dijeta od kojih svaka ima svoja pravila. Na vama je da se odlučite za jednu od njih, a koja će vam pomoći da izgubite kilograme i dovedete svoje telo u najbolju formu. Sa li ste  razmišljali o krompir dijeti?

pot

Ukoliko volite da jedete krompir, onda je krompir dijeta kao stvorena za vas. Iako su mnogi mišljenja kako je krompir namirnica koja goji, to nije istina jer se radi o ukusnoj i odličnoj namirnici koja vam može pomoći da izgubite nekoliko kilograma, samo je važno da odaberete pravi način pripreme krompira.

Krompir u ljusci

Zašto je važno pripremati krompir u ljusci? Zato što se tamo nalazi najveća količina vitamina i minerala, pa bi bilo najbolje da ljusku skidate tek kada ste skuvali krompir. Ovako ćete izbeći da vam se u krompirima nakupi previše vode.

Recite “ne” pečenom krompiru

Ako ste osoba koja nikako ne može odoleti pečenim krompirima, onda ne zaboravite taj isti krompir pre jela stavit na papirni ubrus kako bi upio svu potrebnu masnoću.

Salata od krompira

Ukoliko volite da jedete krompir salatu sačekajte da se krompir ohladi i tek onda dodajte sve potrebne začine i ulje. Stavljate li masnoću dok je krompir još vruć on će ih tako upiti i sve će to otići u vaš organizam.

Plan ishrane:

Za doručak pojedite voće ili zobene pahuljice te dva tosta koja ste namazali dijetalnim margarinom. Ne zaboravite se počastiti šoljicom čaja ili čašom mleka. Užina je vreme kada ćete pojesti voće po vašoj želji.

Ručak je vreme kada jedete bilo koji specijalitet koji se bazira na krompirima. Tokom dana možete pojesti jelo sa pečenim krompirima, dok za večeru obavezno pojedite salatu ili neko drugo jelo od kuvanog krompira.

Dobro je što na samom početku ove dijete možete i dalje konzumirati potrebnih pet obroka. A bez obzira što je teško za verovati, svaki drugi dan ćete izgubiti barem pola kilograma. Vreme je da krenete s ovom čudesnom dijetom. Nabavite nezaobilaznu namirnicu i oboružajte se pozitivnom energijom.

Komentari
Loading...