Generic filters
Exact matches only

Konačno rešenje protiv mitisera

U ovom članku vam predstavljamo načine kojima ćete se rešiti mitisera na licu.

mm 1

Tretman sa paradajizom

Ukoliko niste znali paradajz ima veoma snažna antiseptička svojstva koja mogu biti od velike pomoći kad je u pitanju uklanjanje mitisera. Sve što treba da uradite jeste da izgnječite paradajz zajedno sa korom i dobijeni sok iskoristite kao masku za lice. Sokom premažite sva problematična mesta i po mogućnosti ostavite da prenoći. Ova maska će u potpunosti isušiti mitisere. Ujutro isperite i nastavite sa svojom svakodnevnom rutinom za čišćenje lica.

Tretman sa limunom

Namirnica koja je dobro poznata po svojim antiseptičkim i antioksidantskim svojstvima što ga čini veoma popularnim delom kućne medicine i prirodne nege kože. Iscedite sok iz jednog limuna i razblažite ga sa malo vode te dodajte prstohvat soli i sve dobro promešajte. Dobijenu tečnost nanesite na nos i delove gde imate najviše mitisera pa ostavite preko noći. Ujutro isperite mlakom vodom.

Tretman sa medom i jajima

Od ovih namirnica napravite veoma delotvornu pastu koja će zaista efikasno ukloniti mitisere. Evo šta treba da uradite. Jednostavo dobro izmešajte sirovo belance sa određenom količinom meda da dobijete pastu koju ćete naneti na kritične delove lica. Ostavite da pasta deluje 30 minuta, odnodno dok ne osetite da vas je počela zatezati pa isperite lice mlakom vodom.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...