Konačno je pronađen lek za AIDS?

Egipatski vojni lekari tvrde kako je AIDS danas potpun izlečiv, te da njihov tretman pokazuje da se virus HIV-a može pratiti i potpuno uništiti.

aidsVojni lekari 20 godina su radili na tajnom projektu čiji je cilj bio usavršavanje preparata i uređaja za lečenje HIV-a i hepatitisa C. Osnivači ove jedinstvene tehnologije, objašnjavaju da je Inženjersko odeljenje oružanih snaga napravilo i testiralo dva uređaja te da jedan otkriva viruse, a drugi ih uništava.

Specijalni lekovi i oprema već su prošli sve faze testiranja na životinjama i ljudima, a sproveden je i test na stabilnost oporavka tokom 33 meseca nakon tretmana.

Kako navodi Glas Rusije, period lečenja traje šest meseci. Pacijent prvo uzima lekove deset dana. Onda se, tokom 15 do 25 dana, zavisno od stanja, svaki dan po jedan sat podvrgava tretmanu na aparatu. Nakon toga ponovno sledi uzimanje lekova narednih šest meseci.

Lekari kažu kako ovaj način lečenja zaustavlja i širenje pratećih bolesti kao što su dijabetes ili oštećenja vida. Lečenje ovom metodom u Egiptu počinje 1. jula, a visina troškova lečenja još nije poznata.

Komentari
Loading...