Koji su kondomi najbolji?

0

Sigurno vas ne treba podsećati na to da je korišćenje kondoma neophodno za siguran seks. Nažalost, ponekad se dogodi da vođenje ljubavi ostane u ružnom sećanju jer je prezervativ zakazao.

kond

Kakva korist od kondoma ako se probuši, pukne i ne izdrži neke “žešće” igrice u spavaćoj sobi. Upravo zbog takvih situacija, koje su nažalost moguće, ShopSmart magazin testirao je 500 uzoraka, 22 vrste kondoma.

Kondome su napuvavali kao balone testirajući njihovu snagu, a zatim su ih uranjali u tečnost kako bi proverili da na njima nije nastala rupica ili neka druga deformacija.

Dobra vest je to da su sve vrste kondoma zadovoljile minimalne zahteve. Međutim, neki od njih su se ipak pokazali kao kvalitetniji. Iako se po industrijskim standardima dozvoljavaju neki nedostaci, ovih sedam kondoma nisu imali nijedan od njih.

Evo koji su to kondomi koji su dali i više nego zadovoljavajuće rezultate prilikom testiranja:

● Lifestyles Ultra Sensitive
● Lifestyles Warming Pleasure
● Trojan Ultra Thin
● Trojan Magnum
● Durex Performax
● Trojan Her Pleasure Ecstasy
● Trojan Ultra Ribbed Ecstasy

Jedinu vrstu kondoma koji ShopSmart magazin ne preporučuje su kondomi koji svetle u mraku. Iako ih mnogi smatraju zabavnima, prilikom testiranja pokazali su se kao najlošiji i mnogi su nakon testiranja imali rupice, prenosi thefrisky.com.

 

 

Komentari
Loading...