Koje su prednosti Poljskog Kolagena

Za poređenje – kozmetički preparati velikih svetskih firmi sadrže 5-9% kolagena i 4 do 6 puta su skuplji u odnosu na istu količinu. Čist kolagenski preparat u obliku transdermalnog gela sadrži 45% kolagena i proizvodi se samo u Poljskoj. Sastav Prirodnog Kolagena sa svojom “kratkos“ vodom i biološki aktivnom belančevinom budi zavist kod mnogih stručnjaka.

1454371665.330315944997

Plus “sestrinska“ belančevina elastin i simbolične količine mlečne kiseline (ima je u mišićima i koži), masne kiseline povezane sa običnim alkoholom (capryril glycol). Poslednja komponenta je zamena konzervanasa. Osim što je savršeno kozmetičko sredstvo, kolagen ima i lekovita svojstva. Ne stvara alergije i ne iritira kožu. Ne sadrži veštačke boje i mirise. Ne sadrži hemikalije! Kolagenski gel 05-26 odgovara svim tipovima kože i svakom uzrastu. Preporučuje se nakon 25. godine kada prizvodnja kolagena počinje da opada. Za razliku od hiljadu anti-age preparata, on napada direktne i glavne uzročnike starenja kože, umesto da samo ublažava rezultate delovanja. Upravo će u pravcu takvih proizvoda evoluirati svetska kozmetologija. To bi nam oduzelo decenije, a mi već sada posedujemo takav proizvod!

Zbog čega je prirodni riblji kolagen bolji od drugih kozmetičkih kolagena?
-Prirodni kolagen se rastvara u vodi, ima spiralnu strukturu ne samo u živom organizmu i premešta se slobodno u epiderm.

-Prilikom aplikacije na koži prodire dublje od goveđeg kolagena zato što ima manju molekularnu težinu.

-U kontaktu sa organizmom on nije klupko mrtvih aminokiselina, već jedna uređena trostruka spirala koju koštani sloj komada na peptidne lance.

-Ne izaziva alergije već naprotiv – neutrališe već postojeće alergije.

-Sadrži žive riblje belančevine sa strukturom koja je površinski najbliža ljudskom kolagenu.

-Jedini na svetu čuva svoju biološku aktivnost na temperaturi između 5 i 26 stepeni.

-Uzimanje kolagena ne zahteva druge metode ili tehnike koje daju neželjene efekte i komplikacije (npr. ubrizgavanje goveđeg kolagena u bore).

-Popunjavajući deficite kolagena u koži, stimuliše rad fibroblasta (ćelija koje proizvode biološki kolagen).

Young female with clean fresh skin, white background
Young female with clean fresh skin, white background

Prirodni Kolagen umesto Botoksa?
Kolagen sadrži prirodna vlakna sa strukturom slična ljudskom i zbog toga ga ljudski organizam prepoznaje kao prijateljski element. Za razliku od njega botoks je toksin koji proizvodi bakterija Clostridium botulinum (Botulinov bacil) koja ima paralizujući efekat. Ubrizgavanjem botoksa mišići lica gube sposobnost savijanja, a kao rezultat toga koža prestaje da se bora i opušta. Međutim, željeni rezultat je polovičan. Nepokretan ostaje samo manji broj fragmenata na koži, ali zato ostali mišići funkcionišu normalno i lice izgleda neprirodno. Ta metoda upotrebljava neurotoksin koji je supstanca sa jakim dejstvom. Kada se ne upotrebljava pravilno ona može da nanosi više štete nego koristi. Korišćenje Prirodnog Kolagena ne nosi sa sobom neželjena dejstva i ne šteti ljudskom organizmu. To su 100% bezopasne i hipoalergijske procedure!

 

Kolagen.rs

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...