Generic filters
Exact matches only

Kako smršati uz pola limuna dnevno

Vaše telo zahteva unos zdrave hrane i redovnu vežbu da biste smršali na zdrav i siguran način. Ali za gubitak kilograma nužna je i zdrava probava kako bi se kalorije iz hrane procesuirale i kako bi vredne supstance iz hrane dospele u vaše telo. Ako vaš probavni sistem ne funkcioniše, većina pokušaja da smršate biće znatno sporija.

20150911195458 325227Sok iz limuna ima visok nivo limunske kiseline koja stimuliše probavni sistem i pomaže u smanjivanju uticaja koji slatka hrana ima na vaš organizam. Evo kako da ga pravilo upotrebite protiv viška kilograma:

Korak 1.

Prerežite limun na pola i iscedite polovinu u čašu od 2,5 dl. Dodajte vodu sobne temperature. Sobna temperatura je bina jer to znači da vaše telo ne treba dodatni napor za zagrevanje soka i može započeti odmah sa procesom probave limunade. Što je hladnija voda to će trebati više vremena da započne probava. To možda niste znali …

Korak 2.

Dobro promešajte limunadu u čaši i popijte celu čašu odjedanput. Važno je da vam limunada bude prva stvar koju ćete ujutro popiti jer na taj način ima najbolje delovanje.

Korak 3

Drugu polovinu limuna umotajte u plastičnu foliju i spremite u frižider za sledeće jutro.

Korak 4

Popijte svako jutro čašu nezaslađene limunade prema receptu pre doručka. Na taj način vaš metabolizam će se aktivirati i pre nego što unesete kalorije u organizam, te će podstaći vaš probavni sistem.

 

Mnogi su čitali i ove tekstove:

 

 

Komentari
Loading...