Generic filters
Exact matches only

Kako otkloniti bol u kičmi i leđima za SAMO 7 dana! (RECEPT) VIDEO

Bol u kičmi i leđima je sve češći problem kod osoba srednje dobi.

Otkrivamo Vam jednostavan recept za prirodno lečenje, koji će vam za samo 7 dana otkloniti sve tegobe. Priprema se takozvani džem od tri sastojka, savršen prirodni lek protiv bolova u kičmi. Iskustva su jako dobra…

Kako starimo bolovi u kičmi i donjem delu leđa su sve učestaliji. Čim pređemo 30 tu i 40 tu godinu života gustina kostiju je manja, hrskavica u u zglobovima brže propada, a čak se i međupršljenski diskovi tanje. Mada bolovi u leđima ne zaobilaze ni puno mlađe osobe, najčešće se javlja bol u kičmi od sedenja.

Evo koji su glavni razlozi za bol u lumbosakralnom delu kicme: 

-Puno sedenja za računarom i nepravilno držanje kičme.

-Slaba hidratacija tokom dana

-Manjak fizičkih aktivnosti i sportske rekreacije

-Sportske povrede i previše vežbanja.

POGLEDAJTE VIDEO: RECEPT KAKO DA OTKLONITE BOL U KIČMI

 

Prirodni lek protiv bolova u donjem delu kičme će vam u mnogome olakšati tegobe.  Doziraju se dve supene kašike dnevno, a poželjno je da pijete i čaj od suvog voća svako veče pred spavanje. Za ove fenomenalne recepte trebaće vam samo tri sastojka: suve šljive, suve kajsije i suve smokve…

Ukoliko je bol u lumbalnom delu kičme jakog intenziteta i osetite da se širi bol iz kičme u nogu, hitno se javite lekaru. Naročito ako osetite trnjenje noge. Potrebno je da se uradi magnetna rezonanca da bi se mogla postaviti prava dijagnoza i odrediti prava terapija.

Kada bol u kičmi i nogama traje duže od 7 dana, najčeće je u pitanju diskopatija ili puno teža diskus hernija.

Jako je važno da se pridržavate terapije i radite prepisane vežbe za donji deo leđa i kičmu. Prirodno lečenje takođe daje rezultate.. U težim slučajevima javlja se i bol u kičmi na dodir, tada vam je neophodno banjsko lečenje.

Foto Unsplash
Autor/Izvor Dijetamesečevemene
Komentari
Loading...