Kako negovati kožu kojoj nedostaje vlažnost

Sa godinama koža postaje manje sveža i zategnuta ali i osetnije suva. Kako bi koža dobila dovoljno vlage i zadržala je, moramo je pravilno negovati. S obzirom na vaš tip kože možete birati između dve kreme iz linije Green line Basic.

vlaga
Za negu normalne i mešovite kože vam preporučujemo hidratantnu kremu Green line Basic. Krema je obogaćena ekstraktom jabuke i vitamina E. Ekstrakt jabuke kožu hidrira, čini glatkom i sužava njene pore. Vitamin E je štiti od štetnih uticaja okoline kao što su zagađenost, duvanski dim, stres i sunce.
Hranljivo-hidratantna krema Green line Basic je, s druge strane, namenjena nezi suve kože. Krema je obogaćena ekstraktom meda, mleka i pirinča, koji kožu dubinski hidriraju i čuvaju njenu vlažnost, a ekstrakt morskih algi kožu dodatno hidrira, čini glatkom i sužava pore.

O ILIRIJI. Istorija Ilirije vraća nas na početak prošlog veka, tačnije u godinu 1908. Već na početku kompanija se obavezala na kvalitet, što je i danas glavna vodilja. Kroz istoriju dužu od 100 godina Ilirija zastupa mnoštvo prepoznatljivih robnih marki: Subrina, Green Line, Vitergin, Biokill, Iirija, Cvet, Dan na Dan, Biodent, Bibisan, Macho, Lidera, Amai, Cisto i mnoge druge. Ilirija u svojoj ponudi ima više od 1000 artikala, što je svrstava među najveće proizvođače kozmetike u tom delu Evrope. U svom bogatom poslovanju kompanija je primila brojna priznanja i nagrade.

 

 

 

Komentari
Loading...