Generic filters
Exact matches only

Jutarnji detoks napitak od samo 3 sastojka

Razmišljate li o detoksikaciji i promeni ishrane, savetujemo vam da pokušate da probate napitak koji u sebi sadrži tri izrazito zdrave i za probavu dobre namirnice, koje podstiču i ubrzavaju probavu te na taj način doprinose zdravlju i kvalitetu života.

 

uuy

Acidofilno mleko se uzima kao hrana za jačanje i poboljšanje krvne slike i podsticanje probave, a za razliku od ostalih mlečnih i probiotičkih proizvoda doslovno uništava bakterije.

Kiselog je ukusa i svojstvenog mirisa, a učestala upotreba pospešuje obnavljanje crevne mikroflore.

Suve šljive najbolje su rešenje za sve koji imaju problema s neredovnom stolicom. Deluju kao blagi laksativ, što može biti korisno za jutarnje podsticanje probave i ubrzavanje metabolizma.

Pomažu pri redovnoj probavi tako što opskrbljuju creva jednostavnim šećerima koji privlače tečnost u creva te sadrže visoku količinu topivih i netopivih vlakana koja se formiraju u gel, a on dalje pomaže omekšavanju stolice.

Kruške, ukoliko patite od opstipacije, takođe su odlična namirnica jer doprinose čišćenju creva. Neka istraživanja su pokazala kako kruške usporavaju starenje, smanjuju rizik od moždanog udara te šitite od dijabetesa.

Najbolji izbor za jutarnji shake, ukoliko želite ojačati crevnu mikrofloru te uravnotežiti probavu, je mešavina ova tri sastojka:

U blenderu pomešajte 1 acidofilno mleko, 3 suve šljive, 1/2 kruške i popijte za doručak.

Drugima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...