Generic filters
Exact matches only

Maslinovo ulje i limunov sok čistači jetre

Jetra u našem organizmu ima ulogu tvornice krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi.

 

ed

Takođe, pomaže pri jačanju i stimulaciji probave  organizma. Obavlja još jednu važnu funkciju: ona čisti krv i eliminiše sve toksine i nečistoće iz nje. Otuda je jasno da je čista jetra – zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac  popijte kašiku  maslinovog ulja pomešanog sa kašikom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati ​​u doručku. Ovaj “koktel” možete pripremati celi život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Ukoliko zadržavate vodu i salo, naduti ste i podbuli, vreme je za čišćenje.

Posle mesec dana osetit ćete promene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled pomlađen. Creva će raditi kao sat, zaboravit ćete na zatvor i probleme sa varenjem. Osećat ćete se zdravo sa puno pozitivne energije.

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučne kese. Žuč je bitna u procesu probave koja ubrzava rad vaših creva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Možete i u frižideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Međutim, to nema nikakav uticaj na njegove osobine.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo, on učinkovito čisti krvne sudove od naslaga holesterola. I kao što je gore navedeno – doprinosi čišćenju jetre.

Mnogima se dopalo i ovo:

Komentari
Loading...