Jednostavni prirodni lekovi protiv raka

Iako se rak smatra kompleksnom bolešću, važno je shvatiti da su kancerogena obolenja „simptomi“ i vrh ledenog brega. Da bi telo dozvolilo ukorenjivanje i rast kancerogenih ćelija, potrebno je da se oslabi imuni sistem, poveća toksičnost organizma i takođe je potreban značajan nedostatak hranjivih materija u telu.

sangu

Dokazi dobavljeni naučnim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu poznatih i efektivnih lekova protiv raka. Evo nekoliko vrlo jednostavnih protokola koji mogu učiniti čudo u lečenju kancerogenih obolenja.

Soda bikarbona

Jedna kašika sode bikarbione i sok jednog organskog limuna dva i po decilitra vode nekoliko puta na dan, će uspešno smanjiti kiselost tela. Ćelije raka ne mogu rasti u alkalnoj sredini.

Sanguinaria canadensis

Ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin. On ubija ćelije raka i ne uništava zdrave ćelije. Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lek protiv kožnih i drugih spoljnih oblika raka.

Chaga 

Je lekovita gljiva koja se u laboratorijima izučava godinama. Pokazalo se da chaga modulira imuni sistem i da ima mnoga anti kancerogena svojstva.

Vitamin D

Provera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi od kancerogenih obolenja i kao pomoć u borbi protiv raka.

Istraživanje iz 2006., godine je pokazalo kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom ratom preživljavanja raka kod pacijentkinja koje se bore s rakom u post menopauzalnom periodu.

Biljni čaj Essiac

Originalna mešavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela deliti s pacijentima koji su se borili s rakom, nakon toga pacijenti su se počeli neverovatno brzo oporavljati i lečiti. Čaj je kombinacija nekoliko anti kancerogenih biljaka i biljaka koje čiste telo, sve što pacijent treba da uradi, je da uzima ovaj čaj nekoliko puta na dan.

Ulje lana i mladi neisceđeni sir

Dr. Johanna Budwig, nemačka bio-hemičarka i lekar, je žena koja je osmislila prirodni način lečenja raka.Kombinacija lanenog ulja i mladog neisceđenog sira donosi telu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine koje redukuju tumore i obnavljaju zdravlje.

Ulje Kanabisa – Cannabis sativa subsp. sativa var. Indica

Kanabinoidi u ulju Kanabisa ubijaju ćelije raka.  I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju zdrave ćelije. Postoje brojna naučna istraživanja koja su potvrdila koliko je ulje Kanabisa važno u lečenju mnogih vrsta raka, uključujući i rak dojki.

Jod

Pošto se povečava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim telima koja imaju manjak joda, moramo obavezno osigurati proveru količine joda u krvi. Kako estrorgen ne bi stvorio mutacije ćelija i povećanje stvaranja cista i tumora, zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogena.

Melatonin

Melatonin je moćan inhibitor stvaranja ćelija raka. U stvari laboratorijska istraživanja su pokazala kako melatonin „uspavljuje“ ćelije raka dojke i smanjuje njihov rast za 70%. Melatonin takođe sprečava negativno delovanje estrogena kog u telo unosimo iz okoline. (Mleko, meso, mlečni i mesni proizvodi i uzgajana riba i morski plodovi.)

Izdanci brokolija

Izdanci brokolija u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju ćelije raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po telu i to za mnoge vrste raka.

Postoje na stotine poznatih prirodnih lekova protiv raka koji spašavaju bezbrojne ljudske živote širom sveta. Naravno, izlečenje od raka obavezno obuhvata i zdravlje tela u celini. Promene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobedu nad ovom bolešću jer je RAK SIMPTOM, A NE UZROK!

Ako poznate nekoga ko se bori s rakom, molimo Vas da mu pružite ove informacije jer su mu one možda glasnici jedine nade za opstanak.

[dfads params=’groups=455&limit=1&orderby=random’]
Komentari
Loading...