Jačanje IMUNITETA:Vitaminska bomba! RECEPT -VIDEO

Ovaj recept će vas zaštititi od bakterija i virusa ove zime

Ovo je prava pravcata vitaminska bomba za jačanje imuniteta.

Pijte 2 čaše dnevno i ima da pucate od zdravlja. Čudesni prirodni lek za imunitet i popravljanje krvne slike. Iskustva su fantastična.

Ovaj zdravi napitak ima puno dobrobiti po zdravlje. Kada je u pitanju jačanje imuniteta recepti su uvek traženi. Vitaminska bomba sa cveklom, šargarepom i jabukama, priprema se za manje od 10 minuta. Ovaj recept će vas zaštititi od bakterija i virusa ove zime.

jačanje imuniteta
foto :Pexels

Čudotvorna vitaminska bomba za jači imunitet ubrzava oporavak kod prehlada i gripa. Odlična je prevencija kod respiratornih bolesti, kašlja, bronhitisa. Podiže odbrambene sposobnosti organizma na viši nivo.

Vitaminska bomba za jačanje imuniteta: Pijte 2 čaše dnevno!

Ne postoji bolji sirup za kašalj, dejstvo ovog soka je čudesno.  Ukoliko se pitate kako ojačati imunitet na prirodan način na pravom ste mestu. Ovo je najmoćniji napitak za imunitet. Vitaminska bomba recept. Evo koji su vam sastojci potrebni:

 3 cvekle,  3 šargarepe,  3 pomorandže,  2 jabuke ,  50 grama korena đumbira (opciono),  1/2 limuna.  

Trebaće vam blender ili sokovnik. Dobićete oko litar soka.  Terapija traje 30 dana. To vam je čudesni sok od cvekle i šargarepe, prirodni lek za anemiju i jačanje imuniteta. Sok od sirove cvekle u sebi krije vitamine C i A, odnosno beta karoten, kao većinu vitamina B kompleksa, te riboflavin i folate. Bogat je mineralima kao što su magnezijum, kalcijum, gvožđe, cink, kalijum, bakar i selen.

Kada mu se dodaju i ostali sastojci dobija se moćna vitaminska bomba za imunitet.

Foto Pexels Pexels
Autor/Izvor Dijetamesecevemene
Komentari
Loading...