Generic filters
Exact matches only

IZBACITE TOKSINE IZ ORGANIZMA UZ POMOĆ GE132!

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Bosna i Hercegovina je po broju gojaznih osoba na drugom mjestu u Europi, a na šestom u svijetu. Ova epidemija debljine posljedica je loše ishrane, a kao rezultat ima sve veću pojavu metaboličkog sindroma (povišeni šećer u krvi i/ili inzulinska rezistencija, povišeni krvni tlak, poremećene masnoće u krvi i debljina u području trbuha), srčano-žilnih bolesti i mnogih vrsta raka. Jasno je da je tu nešto očito jako, jako pogrešno!

Sve veća konzumacija industrijski prerađene hrane bez hranjivih vrijednosti, uzimanje hrane pune raznih toksina, mitovi, zablude i neistinite tvrdnje o tome što je zdravo, a što nezdravo, dovele su do situacije da oko 65%, odnosno skoro dvije trećine stanovnika imaju problem sa viškom kilograma, od kojih većina ima ozbiljne zdravstvene probleme. Ide li stanovništvo BiH u epidemiju masovnih oboljenja i kako sačuvati zdravu naciju, pitali smo stručnjaka za ishranu, autora popularne knjige „Dijetetska ishrana dijabetičara“, Prim.dr Azru Kabil Medić, spec. internistu-dijabetologa.

water

Gdje su uzroci epidemije gojaznosti i bolesti?

Prema predviđanjima WHO u sljedećih nekoliko godina broj gojaznih i oboljelih u BiH će značajno rasti s obzirom na sve veću konzumaciju industrijski prerađene hrane, a time će porasti i broj oboljelih. „Industrijski proizvedena hrana bogata je toksičnim tvarima koje mogu nastati u uobićajenim procesima proizvodnje kao što su termička obrada, fermentacija, obrada vode za piće i sl. Osim toga, često se javljaju toksični molekuli kiseonika, koji oštećuju svaki dio tijela, a poznati su pod nazivom slobodni radikali. Oni reagiraju u dodiru sa važnim ćelijskim komponentama, uključujući DNA, masti i proteine – što ima za rezultat ćelijsko oštećenje. Samo jedan slobodan radikal može da pokrene brojne, veoma štetne reakcije koje za posljedicu mogu imati od gojaznosti do razgradnje ćelijske membrane, prekid važnih procesa u tijelu, pucanje genetskog koda i formiranje mutiranih ćelija“. kazala je Prim.dr Medić

Može li se tijelo odbraniti od toksina loše hrane?

Odmah se nameće pitanje, kako da se odbranimo od toksina? „Ljudsko je tijelo opremljeno detoksikacijskim sustavom. Ovaj je sustav čistač tijela sa sjedištem u jetri i odjeljenjima u svim stanicama tijela. Vrlo je kompleksan i iznimno učinkovit: sve otrovne tvari koje ulaze u tijelo ili koje su proizvedene kao nusproizvod našeg vlastitog metabolizma neutraliziraju se i uklanjaju u roku nekoliko minuta, ali pod dva uvjeta: ovaj sistem treba pravilno hraniti i ne preoterećivati s radom. Velika izloženost umjetnim kemikalijama, zračenju, cijepljenju i drugim štetnim utjecajima kojima smo bili izloženi i tijekom proteklog rata doveli su da je naš detoksifikacijski sustav preplavljen i onesposobljen, pa počinjemo vrlo brzo akumulirati različite toksine u tijelu što se manifestira bolestima – proizvodnja energije opada i dolazi do razvoja zdravstvenih problema“.

Kako sprječiti negativne utjecaje hrane?

Jedan od najčešćih razloga onesposobljavanja detoksifikacijskog sustava u BiH je pretjerano konzumiranje industrijskih prerađevina. Nepravilnom ishranom, vi ne hranite svoj detoksifikacijski sustav već ga preopterećujete s radom. Oštećenja stanica izazvano toksinima i slobodnim radikalima naročito su značajna u razvoju kardiovaskularnih i malignih oboljenja koja su vodeći uzrok smrtnosti u našoj zemlji“ istakla je Prim.dr Medić i dodala: : „Rezultati kliničkih studija unazad tridesetak godina dokazali su vezu između povećanog unosa antioksidansa i manje smrtnosti od kardiovaskularnih bolesti. Zbog toga su danas antioksidansi u središtu zanimanja i istraživanja upravo u prevenciji tih bolesti. Pročišćeno tijelo uvijek se bolje osjeća nego tijelo puno toksina“.

internationalhealth2

Spasonosna prevencija

„Čak i najzdraviji od nas, uz dobro funkcionirajući detoksifikacijski sustav, povremeno trebaju periode detoksikacije. Zato trebamo dodatke ishrani u obliku antioksidanasa. Njihova glavna svrha je održavati naše tijelo čistim od toksina. Trenutno na tržištu imamo preparat GE132 kao jedan od najsnažnijih stimulatora detoksikacije organizma. Doista, GE132 je opremljen snažnim prirodnim detoksifikacijskim tvarima koje mogu ukloniti razne kemikalije, onečišćenja i druge toksine nakupljene u našem tijelu. GE132 je naročito efikasan jer sadrži organske komponente koje nisu genetski modificirane. Glavni mehanizam djelovanja je stupanje u reakciju sa toksinima i slobodnim radikalima, oslabljujući ih i deaktivirajući. Taj proces može kompenzirati oslabljeni detoksifikasijski sustav i pomoći našem organizmu da se vrati u prirodni balans. Prednost je u tome što preprat GE132 nije lijek već dodatak ishrani koji sam nema neželjena dejstva i potpuno je neškodljiv za organizam. On zapravo pomaže da se povratiti kontakt sa unutarnjom inteligencijom vlastitog tijela.

ANTERFILEJ
GE132 ima snažno antioksidativno djelovanje, pojačava imuni sistem te pomaže eliminaciju toksina iz organizma. Dostupan je u s vim apotekama.
Za sve informacije pozovite tim za podršku: +381 344 68 08

http://internationalhealth.biz

Komentari
Loading...