Generic filters
Exact matches only

Imaju nula kalorija, a ekstremno su zdrave

Ove namirnice mogu da se jedu neograničeno!

Sladak, ukusan, osvežavajući ananas možete da ga jedete bez brige da ćete nabaciti kilograme

beautiful girl 2003647 960 720

Dijeta teško pada mnogima, naročito onima koji vole hranu. Da bismo održavali težinu, ne treba da jedemo posle 18 časova i ne treba da idemo na spavanje posle ponoći. Međutim, lako je to reći, a teško učiniti.

Da budemo iskreni, ono što najviše utiče na gubitak težine jesu namirnice koje konzumiramo. Zdrava ishrana uopšte ne mora da bude tako loša!

 

Postoji nekoliko vrsta hrane koja je neverovatno ukusna, a najbolja stvar je što možete da ih jedete koliko god želite, bez brige da ćete se ugojiti!

 

1. Kokice

One su verovatno najzdravija užina u kojoj možete da uživate! Ako kokice napravite bez putera i šećera, možete ih jesti dok „ne puknete“!

 

2. Citrusi

Kada ste na dijeti, ne bi trebalo da jedete mnogo voća, ali citrusi su izuzetak. Sjajni su za kožu, kao i za varenje!

3. Jabuke i šljive

Jedna jabuka je dovoljna da nas zasiti i odlična je za regulisanje varenja. Šljive su takođe bogate vitaminom C i kalijumom, a tek što su ukusne!

4. Kupus, brokoli i karfiol

Vaši najbolji saveznici u borbi protiv viška kilograma – imaju skoro 0 kalorija!

 

131481 shutterstock 622381901 ff

5. Cvekla

Osim što je ukusna, salata od cvekle je ključ za gubitak kilograma. Pomaže u procesu sagorevanja masti, a možete je jesti dok ne postanete ružičasti!

6. Celer

Ako žudite za nečim hrskavim, a čips, naravno, ne dolazi u obzir, grickajte štapiće celera. Celer vam zapravo može pomoći da izgubite kilograme!

7. Plavi patlidžan i tikvice

Izuzetno ukusno povrće koje, ako se spremi na pravi način, odnosno griluje ili ispeče, možete da uživate u njemu bez ograničenja!

8. Ananas
Sladak, ukusan, osvežavajući, a možete da ga jedete bez briga da ćete nabaciti kilograme!

9. Ribizle i brusnice

Odlična užina, a možete ih dodati i u salatu. Skoro da nemaju kalorija, a bogate su vitaminom C. Takođe pomažu u izbacivanju viška tečnosti iz organizma!

10. Alge

Potpomažu funkciju štitne žlezde, tako što održavaju normalan nivo hormona. Kao rezultat, nećete dobiti višak kilograma!

Mnogi su čitali i ove tekstove:

Komentari
Loading...