Generic filters
Exact matches only

Evo rešenja za kamen u bubregu

Pored toga što fantastično čisti bubrege, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, eliminiše pesak i sluz, ovaj lek pomaže i kod ženskih bolesti i leči cistitis.

pri

Žitarica proso je jednostavno i zaista čudesno sredstvo za lečenje bolesti bubrega.

Mnogi tvrde da im je proso pomogao da zaborave na probleme s bubrezima. U narodnoj medicini se koristi kao prirodni lijek za liječenje urolitijaze (stvaranje kamena u mokraći i urinarnom traktu).

Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja poseduje visoku hranljivu vrednost i lekovita svojstva.

Isprobajte ovaj prirodan recept ruske narodne medicine koji će vam pomoći u čišćenju kamena u bubregu, izlučivanju sluzi, peska i sitnog kamenja.

Recept za uklanjanje kamena iz bubrega:

Uveče jednu čašu (200 grama) prosa isperite u toploj vodi. Stavite proso u veću teglu (od 3 litra) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom. Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći. Ujutru ponovo promućkajte. Primetićete belu mutnu tečnost u tegli. To je vaš lek.

Tečnost iz tegle prespite u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.
Proso nemojte da bacite. Skuvajte zdravu kašu koju možete da pojedete za doručak (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta).

Uveče pripremite novu porciju za sutradan, po istom postupku. Ovo treba piti 10-15 dana.

Nakon toga kamen će da se rastopi i izaći će zajedno s urinom, a bubrezi su očišćeni od peska, sluzi i kamenja. Eliminisana je upala, obnovljeno je tkivo bubrega i organa urinarnog trakta.

Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinećete zdravlju svojih bubrega.

Komentari
Loading...