Evo kako do savršene kože

Sveža, zategnuta i hidrirana koža, bez bora je svakako najlepši ukras na ženi.

leo lice

Osim estetskih, kožu lica treba negovati i iz zdravstvenih razloga.

Organsko ulje jojobe

Ono je aktivan dubinski čistač masnih pora obogaćen vitaminima B2 i B3.

Vitamin C

Važan je za sintezu kolagena i karnitina, kao i za metabolizam masnih kiselina. Pomaže kod otklanjanja tamnih fleka sa kože i daje joj dodatni sjaj.

Vitamin E

Igra veliku ulogu u formiranju zdrave i lepe kože. On predstavlja snažan antioksidant koji hrani kožu i ne zatvara pore. Kožu čin i elastičnijom i vlažnom, i ono što je jako važno, njegovom upotrebom se usporava proces starenja kože.

Retinol (Vitamin A)

Vidljivo pomaže u smanjenju finih linija i bora, u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom pomaže zatezanju kože, izjednačavanju neravnomernog tona kože, izjednačavanju i poboljšanju površine kože i pomaže ublažavanju efekata ekološke zagađenosti i nečistoće vazduha kojima smo svakodnevno izloženi, a to prevremeno stari našu kožu.

Esencijalno ulje geranijuma

Ulje geranijuma koristi se za lečenje sitnih akni, smanjuje upale, a takođe se koristii da umanji već nastale bore i spreči pojavu novih.

Ekstrakt divljeg zelenog čaja

Zeleni čaj je bogat antioksidantima, koji vam mogu pomoći da zaštitite kožu od ekološkog stresa. Antioksidanti kojima je zeleni čaj bogat, bore se protiv bora obezbeđujući i mladalački izgled kože. Antioksidanti pomažu i prirodni lifting, zatežu kožu omogućavajući veću čvrstinu i elastičnost.

PROČITAJTE VIŠE:

Komentari
Loading...