Generic filters
Exact matches only

Doživite jesen na Bledu u novom Rikli Balance Hotelu!

Poseta Bledu utiče na to da se razbistre misli i probudi duh, da se oni romantični predaju snovima, sportiste motiviše, opušta dušu i osvežava telo. Renoviran Rikli Balance Hotel (nekadašnji Hotel Golf) na uzvišenju iznad Bledskog jezera spaja najbolje što Bled nudi: budi tradiciju lokalnog okruženja i brine o vašem zdravlju i dobrom stanju!

Ziva Wellness Centre 02 RikliBalanceHotel Foto AV 11 09 low res

Već na ulazu će vas prigrliti toplo drvo smreke, čiji će se umirujući miris pobrinuti za to da za tren zaboravite na svakodnevne brige.

RikliBalanceHotel DoubleRoomParkView 04 052017 DD lowres

U hotelskim sobama ćete upoznati priče o bogatom prirodnom, kulturnom i istorijskom predanju Bleda i Gorenjske: priču kranjske pčele, autohtone slovenačke vrste pčela, tradicionalnog gorenjskog veza, licitarskog srca, priču smreke s obližnje visoravni Pokljuke i priču Arnolda Riklija, švajcarskog prirodnog iscelitelja koji je na Bledu još u 19. veku osnovao prirodno lečilište i njegovo ime proneo u svet.

RikliBalanceHotel DoubleRoomLakeView 01 052017 DD lowres

Briga o zdravlju i dobrom stanju

 

U Rikli Balance Hotelu susrešćete se na svakom koraku s brigom o zdravlju i dobrom stanju: već na doručku ćete otkriti lokalni med ili ćete dan početi zdravim smutijem. Za vreme ručka u restoranu Veranda raspitajte se o tipičnim gorenjskim specijalitetima, kao što su mohant i zlatovčica. Za večeru ćete u bogatom samoposlužnom bifeu moći da birate šta vam srce želi!

Hotel lobby 02 RBH 2018 Photo MBozic lowres

Tokom boravka u Rikli Balance Hotelu (nekadašnji Hotel Golf) imate slobodan ulaz u vodeni svet i svet uživanja i opuštanja, koji nudi Wellnessa Živa. Takođe iz wellnessa se otvara predivan pogled na Bledsko jezero, a posebnu čar daje kupanje u spoljašnjem bazenu i korišćenje saune s pogledom na bledski dvorac. Bazeni su napunjeni termalnom vodom.

RikliBalanceHotel DoubleRoomParkView 04 052017 DD lowres 1

Plivanje u njoj se naročito preporučuje posle tretmana lepote i masaža, jer pojačava njihovo dejstvo, a istovremeno će termalna voda u vaše telo i duh uneti svežinu i lakoću.

RikliBalanceHotel LakeViewSuite 03 052017 DD lowres

Pre kupanja prepustite se alpskim tretmanima i tretmanima medom kranjske pčele: masaže, kupke i različite nege medom ili smrekovim iglicama potpuno će vas opustiti, a vašu kožu će osvežiti i vratiti joj sjaj.

 RikliBalanceHotel Hotel reception 03 032018 DD lowres

Posle plivanja u hotelskim bazenima, šetnje oko jezera, veslanja do ostrvca ili pohoda na neko od okolnih brda odakle se proteže pogled na jezero i dvorac koji oduzima dah, zaustavite se još u Kavarni Park na obali jezera i zasladite se jednom originalnom bledskom krempitom. Vaše nepce će uživati u izabranom ukusu, a sva vaša čula u predivnim kulisama jezera, zelenih šuma i moćnih planina.

 Indoor pools 01 ZWC RikliBalanceHotel Foto BD 11 14 low res

Taj pogled, taj osećaj!

Izaberite svoj doživljaj na Bledu! U renoviranom Rikli Balance Hotelu (nekadašnji Hotel Golf) i njegovoj okolini svako će biti nagrađen najlepšim pogledom na predivno jezero s ostrvcem, romantični dvorac i moćne planine. Doživite taj pogled i taj osećaj!

Women have massage 02 ZWC RikliBalanceHotel Foto DD 07 15 low res

 

 

POGLEDAJTE: RIKLI BALANCE HOTEL

PROČITAJTE VIŠE:

 

 

Komentari
Loading...