Generic filters
Exact matches only

Dioptrija više nije prepreka za vaš potpuni užitak u životu

SIGURAN PUT DO SAVRŠENOG VIDA
Naočare ili sočiva? Ni jedno ni drugo! Prateći naš vodič do savršenog vida naićićete na brze i korisne savete koji će naočare i sočiva pretvoriti u vašu prošlost i označiti „start“ uživanja u svemu što vam je do sada bilo uskraćeno.

@MEDIGROUP (2)

Lasersko uklanjanje dioptrije, zbog jednostavnosti, brzine, isključivanja bola i post operativnih komplikacija, koristi oko milion i po pacijenata svake godine, a posebno oni koji krv i igle zaobilaze u širokom luku.

KORAK 1: Utvrdite tačnu dijagnozu
Ukoliko samo prepoznajete simptome slabovidosti, a nemate postavljenu dijagnozu od strane oftalmologa, jako je bitno da proverite postojanje i veličinu dioptrije na oba oka. Rezultati ovog pregleda će odrediti koji je naredni korak najbolji za vas. Odaberite lasersku metodu koja rešava vaš problem sa vidom.
KORAK 2: Odaberite pouzdanu ustanovu i očnog hirurga
Garancija za pouzdano i uspešno uklanjanje dioptrije su najsavremenija laserska tehnologija i iskusan tim očnih hirurga u zdravstvenoj ustanovi koju birate. Preporuke koje će vas opredeliti za ustanovu i hirurga su broj urađenih intervencija, iskustvo u datoj oblasti, praćenje i razvoj novih tehnologija, naučne i edukativne aktivnosti.
KORAK 3: Pripremni pregled
Ovaj pregled je obiman i bitan jer utvrđuje da li ste dobar kandidat za lasersko skidanje dioptrije. Vaš hirurg će vam dozvoliti intervenciju samo ukoliko su oko i rožnjača u celini zadovoljavajućeg zdravstvenog stanja. Pored toga, ovim pregledom se utvrđuju i mogućnosti za različite metode laserskog uklanjanja dioptrije koje mogu trajno rešiti vašu konkretnu dijagnozu.
KORAK 4: Opredeljujete se za vrstu zahvata
Danas najpopularnija i metoda na koju se uglavnom i misli kada se pomene lasersko skidanje dioptrije je LASIK metoda koja se radi uz pomoć dve vrste lasera: Mikrokeratom i Femto laserom. Femto laser je poslednja reč tehnologije u ovoj oblasti medicine i koristi se jedino u specijalističkoj oftalmološkoj klinici Miloš u Beogradu koja je članica MediGroup, vodećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji. LASIK metoda uklanjanja dioptrije upotrebom Femto lasera je pouzdana i potpuno bezbolna, traje svega nekoliko minuta po oku i prve rezultate daje gotovo odmah, bez prepreka da po završetku zahvata nastavite sa svojim svakodnevnim aktivnostima.
KORAK 5: Informišite se o aktuelnim popustima
Do sada su poznate brojne potvrde o uspešnosti ove metode uklanjanja dioptrije, ali se ovaj zahvat, pored medicinskih priprema, planira i u pogledu finansija. Dobro se informišite prilikom odabira ustanove u kojoj ćete raditi zahvata da li postoje aktuelne akcijske cene ili popusti. Pomenuta Miloš klinika u okviru letnje akcije nudi znatno niže cene na lasersko skidanje dioptrije. Ova klinika jedina u regionu poseduje Femto laser, a jaka preporuka je i više od 40 hiljada zadovoljnih pacijenata i iskustvo od preko 15 godina u refraktivnoj hirurgiji.
Pojava eventualnih komplikacija prilikom laserskog uklanjanja dioptrije je manja od 1%, a krajnji rezultat je trajni i u potpunosti stabilizovan vid. Naša preporuka je da, ukoliko ste koristili naočare ili sočiva prilikom čitanja našeg teksta, korak po korak, sigurno dođete do savršenog vida.

rs_MilosKlinika

Komentari
Loading...